Bijpraat
MAX

Slagter en Dresselhuys in gesprek met Erik van Muiswinkel

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Slagter en Dresselhuys in gesprek met Erik van Muiswinkel

Cisca maakt gehakt van de SIRE campagne 'De dood - Praat erover, niet eroverheen'. Er wordt immers al genoeg gesproken over de dood. Maar praat Cisca er zelf wel over?

Podcast-tip

Elke week vind je op NPORadio5.nl een podcast-tip. Deze week over 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys (MAX)'.

Erik van Muiswinkel

Op tafel ligt de zangbundel van Johannes de Heer, hoe kan het dat die bundel nog steeds gebruikt wordt? Jan belt met iemand die daar alles van af weet. En Erik van Muiswinkel is te gast. Met hem praten Cisca en Jan over onkuisheid, grenzen aan de grap en zwarte piet.

#15 - Erik van Muiswinkel over onkuisheid, zwarte piet en grappen over het geloof, Cisca maakt gehakt van SIRE en Jan komt dichtbij zijn jeugdheld - De Geboden van Slagter en Dresselhuys

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.