Bijpraat

Podcast-tip: Maarten van Rossem in gesprek met Paul de Leeuw

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Maarten van Rossem in gesprek met Paul de Leeuw

Elke woensdag ontvangt Paul de Leeuw bij hem thuis een aantal gasten waarmee hij de week doorneemt. Onder hen de vaste meelullers: acteur Hans Kesting en cabaretier Richard Groenendijk.

#1 - De Leeuw lult verder met Maarten van Rossem (S04) - De Leeuw Lult Verder

Maarten van Rossem en...

Het is alweer tijd voor een nieuw seizoen van De Leeuw lult verder en opnieuw heeft Paul weer fijne gasten gevonden die aan zijn keukentafel aanschuiven. Zo is historicus Maarten van Rossem te gast om te praten over zijn nieuwe programma met zijn broer Vincent, maar ook over De Slimste Mens én dino's

Verder schuift ambulancebroeder Ivo van Asperen aan. Want is het geweld tegen hulpverleners toegenomen of valt dat allemaal wel mee? En hoe is het eigenlijk om te werken op de ambulance?

En vriend van de show Rick Evers zit helaas ziek thuis, maar vertelt wél over excentrieke koningen en koninginnen.

Ook dit seizoen is Hans Kesting weer van de partij als meeluller en wordt de 91e verjaardag van Pauls moeder gevierd.

Alle afleveringen

De Leeuw Lult Verder

De Leeuw Lult Verder

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.