Bijpraat
KRO-NCRV

Podcast-tip: Allemaal Familie: Jan Poels, zoon van Jack

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast-tip: Allemaal Familie: Jan Poels, zoon van Jack

Hoe is het om de broer, zus, dochter of zoon van een bekende Nederlandse artiest te zijn?

foto: ANP

Jack Poels, 2019 - ANP

In het populaire radio-item van BertOp5 hoorde je er alles over. Zoals student Jan, wiens vader toevallig de zanger van Rowwen Hèze is!

#1 - "Wij zijn twee neurotische controlfreaks, maar ruzie hebben we nooit" Jan Poels over zijn vader; Rowwen Hèze zanger Jack Poels (S02) - Allemaal Familie

Quote

Wij zijn twee neurotische controlfreaks, maar ruzie hebben we nooit.

Jan Poels

Over Allemaal Familie

Hoe groot een artiest ook is, het is ook altijd maar gewoon een kind, een ouder, een broer of zus. Net als iedereen. In deze podcast leert Bert Kranenbarg bekende Nederlandse artiesten beter kennen door de ogen van een naast familielid. Wat kunnen zij vertellen over hun leven buiten de schijnwerpers?

Beluister de hele serie

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.