Arbeidsvitaminen
AVROTROS

Welkom, Hans Schiffers!

  1. Nieuwschevron right
  2. Welkom, Hans Schiffers!

DJ Hans Schiffers stapt aan het begin van het nieuwe jaar over naar NPO Radio 5. Vanaf maandag 2 januari presenteert Schiffers iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur Arbeidsvitaminen.

Hans Schiffers: “Op Radio 2 heb ik sinds 1997 de meest uiteenlopende programma’s mogen presenteren. De laatste jaren met veel plezier in het weekend. Op Radio 5 ligt nog een mooie toekomst voor me. Ik ga me er zeker thuis voelen.”

Sfeer

Jurre Bosman, zendermanager: “Na twintig jaar nemen we op Radio 2 afscheid van Hans, maar het goede nieuws is dat we hem weer dagelijks radio gaan horen maken op NPO Radio 5. Hans is de aangewezen radiomaker om Jan Steeman op te volgen. Met zijn vertrouwde stem kan hij op NPO Radio 5 precies de juiste sfeer neerzetten die de Arbeidsvitaminen zo uniek maakt.”

Langstlopende programma

Schiffers presenteerde van 1992 tot 1997 ook het programma Arbeidsvitaminen, toen nog op NPO 3FM. In 2015 werd Arbeidsvitaminen uitgeroepen tot meest gewaardeerde publieke radioprogramma.

Meer informatie over het afscheid van de huidige dj Jan Steeman en de invulling van de programma’s die Hans Schiffers op NPO Radio 2 achterlaat, volgen op een later moment.