Andermans Veren
AVROTROS

Podcast Andermans Veren Extra

foto: Koos Breukelfoto: Koos Breukel
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast Andermans Veren Extra

Presentator Kick van der Veer duikt exclusief voor deze extra podcast dieper in allerlei kleinkunst-thema’s en het werk van diverse artiesten.

De diepte in

Presentator Kick van der Veer duikt exclusief voor deze extra podcast dieper in allerlei kleinkunst-thema’s en het werk van diverse artiesten. Zo komen onderwerpen als seks en discriminatie voorbij (die voor het radioprogramma wat minder geschikt zijn) en gaat Kick de grens over, op zoek naar de geschiedenis van de kleinkunst in Vlaanderen.

De aanleiding voor deze extra podcast heeft zijn oorsprong bij de trouwe luisteraars van Andermans Veren. Regelmatig hoort of leest Kick de opmerking “Wat jammer dat je radioprogramma maar een uurtje duurt!”

Kick kan dat alleen maar beamen. “Ik ben blij dat ik nu aan die vraag kan voldoen. Bovendien vind ik het te gek om voor deze extra podcast dieper op de materie in te gaan!”

Iedere dinsdag verschijnt een nieuwe aflevering online, beluister nu de nieuwste:


LUISTEREN

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts op verschillende sites, platforms en apps zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of NPO Luister.