Adres Onbekend
KRO-NCRV

eerste liefde Erik van Vliet

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. eerste liefde Erik van Vliet

"Ik kan hem niet uit mijn hart krijgen..."

We worden gebeld door Jasper en wat blijkt? Hij is de zoon van de gezochte Erik van Vliet! Het goede nieuws is dat Erik er nog is, alleen houdt Jasper het woord, want vader Erik is niet meer in staat omdat te doen. "Hoe Cindy mijn vader omschrijft, zo ken ik hem ook. Hij was een lieve man..." Benieuwd naar het hele verhaal? Luister dan naar de uitzending van zondag 28 april 2024!

Het verhaal
Cindy wordt in 1981 aangenomen bij kledingketen KING. "Het sollicitatiegesprek was met Erik van Vliet. Ik ben daar toen aan de slag gegaan als 20-jarige en vanaf moment één was er al een klik. Ik vond Erik wel leuk, maar hij was getrouwd en dus was het een 'no go'. Op een gegeven moment ging hij scheiden van zijn vrouw en toen begonnen de vlinders bij mij te fladderen. Mijn verliefdheid groeide door zijn charme en persoonlijkheid. Hij was heel lief, aardig en beschermend tegenover mij."

Cindy krijgt Erik maar niet uit haar hoofd. "Toen ik eenmaal getrouwd was, gingen mijn man, kinderen en ik naar de manege. Daar zag ik Erik weer, dit keer met zijn twee zoontjes die om een ijsje vroegen. We deden allebei alsof we elkaar niet kenden. Toch blijft hij in mijn gedachten en gevoelens ronddwalen. Ik kan hem niet uit mijn hart krijgen. Het zou fijn zijn om hem nog een keer te spreken."

Aanknopingspunten
* Erik van vliet
* waarschijnlijk geboren rond 1954/1953
* woonde in het centrum van Tilburg in een appartement bij de parkeerplaats waar ook altijd markt was
* woonde in 1987 waarschijnlijk in Waalwijk
* heeft als troubleshooter gewerkt op verschillende locaties van kledingketen KING
* ging vaak om met collega's Paul en Yvon
* was getrouwd met Carolien (later gescheiden)
* heeft twee zoons

Cindy zoekt eerste liefde Erik van Vliet