Adres Onbekend
KRO-NCRV

Deels opgelost: kinderen Debby en Olav

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Deels opgelost: kinderen Debby en Olav

“Ik mis mijn kinderen elke dag."

We krijgen via een nichtje contact met Debby. Zij geeft aan dat het goed met haar gaat en dat ze haar vader hetzelfde wenst, maar contact is voor haar helaas een stap te ver. Wel blijven onze lijnen geopend voor Hennij's zoon. Vermoedelijk schrijf je zijn naam als Olav van der Linden. Wie kent hem? Zou hij openstaan voor contact met zijn vader? 0800 3030300 of zoeken@adresonbekend.nl. Beluister het fragment hieronder.

Het verhaal
Na de scheiding met zijn ex-vrouw verliest Hennij niet alleen zijn huwelijk, maar ook zijn kinderen. "Ik mis mijn kinderen elke dag. Ik ben in 1981 gescheiden en na dat scheidingsmoment ben ik ze kwijtgeraakt. Mijn ex-vrouw kreeg een nieuwe relatie en op een bepaald moment kwamen ze met de vraag voor adoptie. Ik vond het een lastig keuze, maar ik dacht dat het ervoor zou zorgen dat mijn kinderen minder beschadigd zouden raken. Achteraf heb ik daar behoorlijk spijt van."

“De relatie tussen mijn ex-vrouw en mij was niet goed. Wij waren beiden onvolwassen en hadden geen begrip voor elkaar. Als ik erop terugkijk waren de problemen wel op te lossen, alleen door de slechte communicatie wist en zag ik de problemen vanuit haar kant niet. Uiteindelijk heeft zij de echtscheiding aangevraagd."

Hennij heeft een zoon Olaf en een dochter Debby. "De kinderen moeten nu in de vijftig zijn. Ik weet zeker dat zij goed zijn opgevangen door hun adoptievader, hij heeft mijn vaderrol goed ingevuld. Desalniettemin zou ik ze zelf ook nog graag een keer in de ogen kijken. Al zou ik ze nog maar één keer kunnen zien en tegen ze kunnen zeggen dat ik zielsveel van ze houd. Desnoods nemen we daarna afscheid van elkaar. Dat is dan hun keuze."

“Dit is de laatste poging die ik ga ondernemen om ze te vinden. Je houdt het niet vol, je weet dat je misschien tegen een teleurstelling aan kan lopen. Ik kan en wil niet ontkennen dat ik dingen fout heb gedaan. Maar toch hoop ik dat ik ze nog een keer kan spreken om alles uit te leggen."

Aanknopingspunten:
* kinderen Debby en Olaf
* Olaf zijn officiële naam is Olaf Christiaan Stefan
* Olaf is geboren in mei 1976
* ze zijn opgegroeid in Leusden
* zijn later waarschijnlijk in Almere gaan wonen

Debby en Olaf

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend