Adres Onbekend
KRO-NCRV

vriend Wolter Bonkestooter

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. vriend Wolter Bonkestooter

Wolter kan niet wachten tot het huwelijksfeest in september en komt naar de studio!

Het duurde niet lang voor Walter, die Wolter blijkt te heten zich meldt op onze voicemail. Daar blijft het niet bij, want in onze studio vliegen de twee vrienden elkaar in de armen. “Wat goed om je te zien! Ik kon niet wachten tot het huwelijksfeest in september, dus ik ben hier al naartoe gekomen!” Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal en de hereniging van de twee vrienden.

Het verhaal
Wim werkt in de jaren 70 bij de luchtmacht in Leeuwarden als sergeant. “Met mijn collega-sergeant Walter Bonkestoter heb ik zo’n negen jaar samengewerkt. We konden overal over praten. We zijn getuige geweest op elkaars bruiloft. Op 14 september 1973 ben ik met mijn vrouw getrouwd, dus in september vieren we ons 50-jarig jubileum. Ik zou het erg leuk vinden als Walter daarbij kan zijn!”

Walter was een beetje rossig en had een grote neus, aldus Wim. “Het was echt een hartstikke leuke vent! Een schitterende kerel met wie ik goed kon opschieten. We hebben nog samen op kamers gewoond in Leeuwarden. Uiteindelijk is hij in Lelystad gaan wonen. Hij heeft ook twee dochters gekregen, maar ik heb Walter al zeker twintig jaar niet gezien. Ik mis hem wel eens. Dan zie ik iemand lopen en herken ik Walters loopje daarin. Het zou zo leuk zijn als hij op ons gouden huwelijk kan zijn dit jaar!”

Aanknopingspunten:
* Walter Bonkestoter
* geboren rond 1946
* geboren in Amstelveen
* werkte in de jaren 70 bij de luchtmacht in Leeuwarden
* heeft daar een ongeluk gehad, waarbij een hangardeur op zijn knie terecht is gekomen
* heeft vermoedelijke twee dochters gekregen
* is getrouwd geweest met een Elly
* laatst bekende adres van Walter: Lelystad

Ontmoeting Wim en Wolter

Video niet beschikbaar

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend
Wim en Wolter in studio | Wolter & Wim vroeger

Wim zoekt vriend Wolter Bonkestooter