Adres Onbekend
KRO-NCRV

Stiefzus Hetty Korver

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Stiefzus Hetty Korver

Tijdens de uitzending
Op internet ontdekken we dat Hetty onlangs op zoek is geweest naar een loodgieter. We bellen het loodgietersbedrijf en worden vriendelijk geholpen. Hij stuurt onze oproep door naar Hetty. Ze belt terug en zet de deur voor Daniëlle wagenwijd open! Ze komt aan de telefoon en begroet Daniëlle alsof ze elkaar gisteren nog spraken: “Hey, ouwe boef! Hoe gaat het met je?" Benieuwd het eerste gesprek tussen de twee stiefzussen? Luister dan naar de uitzending van zondag 19 mei 2024


Het verhaal
Daniëlle is een meisje van twaalf als stiefvader Evert Korver in haar leven komt. Evert heeft al twee dochters: Conny en Hetty. Vooral stiefzus Hetty is speciaal voor Daniëlle, want zij voelt als een tweede moeder voor haar. “Hetty was een lekker gebekte tante. Grappig, lief en zorgzaam. Het was altijd heerlijk om op bezoek te gaan bij haar. Zij was al uit huis.”

Hetty woont begin 2000 in Utrecht en later woont ze met haar man Peter van den Bosch in Houten. Na hun scheiding krijgt ze een nieuwe vriend. Daniëlle heeft altijd goed contact met haar, maar dan verdwijnt Hetty na het overlijden van haar vader Evert plotseling. “Er is zoveel gebeurd. Ik denk dat Hetty dat ook zal onderstrepen. Wij waren wel goed met elkaar, dus ik hoop dat ze voor mij openstaat.”


Aanknopingspunten:
* Hetty Korver
* geboren rond 1961
* haar vader heet Evert Korver
* Hetty woonde begin 2000 samen met haar vriend in Utrecht
* later trouwde ze met Peter van den Bosch
* ze woonde met Peter samen in Houten en scheidde later van hem
* Hetty kreeg na de scheiding een nieuwe relatie
* heeft geen kinderen
* werkte in de zorg bij een thuishulporganisatie

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend