Adres Onbekend

Nog niet opgelost: mogelijke vader Wim Malon

KRO-NCRV
foto: Carin
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: mogelijke vader Wim Malon

"Ik zat bij Wim op schoot achter het stuur."

We krijgen veel reacties van mensen die rijschool Keijzer hebben gekend. Maar de beste tip komt van Fred Jansen, die Wim Malon ook goed gekend heeft. "Ik kan me hem goed herinneren, ook zijn rijschool. Ik kan je veel over hem vertellen, Carin, maar ik heb geen contact met zijn familie helaas." Alle informatie over en bekenden van Wim Malon blijven dus welkom op 0800 3030300 en zoeken@adresonbekend.nl. Beluister de fragmenten hieronder voor het hele verhaal.

Het verhaal
Carin zit met een probleem. Binnen haar familie wordt al langer beweerd dat zij een andere vader heeft dan de rest van het gezin. "Mijn moeder dementeert inmiddels, dus haar kan ik het niet meer vragen. Maar ik wil de waarheid nu wel graag weten."

Al langer gaat het verhaal dat ene Wim Mallon uit Osdorp de vader van Carin is. Wim werkte destijds als rij-instructeur en gaf ook les aan Carins moeder. Carin zelf is vroeger ook weleens bij de familie Mallon geweest: "Dat was erg gezellig. Ik kreeg snoep en mocht bij hem op schoot autorijden. Ik was een jaar of zeven, maar kreeg toen al een goed gevoel bij die man". Maar Wim Mallon is inmiddels overleden. Wat Carin nu wil? "Misschien is er nog familie van Wim die me meer kan verttellen. En misschien is er zelfs nog een DNA-test mogelijk."

Aanknopingspunten:
* Wim Malon
* Geboren rond 1930
* Wim werkte voor rijschool Keijzer in Amsterdam
* Was geen grote man en had een rond, ovaal gezicht
* Wim was getrouwd met Lotti en had een aangenomen dochter Hannie
* Woonde in de jaren 60 aan de Ookmeerweg 1 in Osdorp

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend
Carin in de studio | Carin vroeger op schoot bij Wim