Adres Onbekend
KRO-NCRV

Carin zocht mogelijke vader Wim Malon

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Carin zocht mogelijke vader Wim Malon

"Wim Malon was inderdaad jouw biologisch vader!"

Op nieuwjaarsdag hoor je de mooiste verhalen uit het afgelopen jaar. Voor Carin was 2022 het jaar waarin ze erachter kwam dat Wim Malon inderdaad haar biologische vader was. Hoe kijkt Carin hierop terug en heeft ze nog contact met Wims aangenomen dochter Hannie? Je hoort het in het laatste fragment hieronder.

Tijdens de uitzending
We krijgen veel reacties van mensen die rijschool Keijzer hebben gekend. Maar de beste tip komt van Fred Jansen, die Wim Malon ook goed gekend heeft. "Ik kan me hem goed herinneren, ook zijn rijschool. Ik kan je veel over hem vertellen, Carin, maar ik heb geen contact met zijn familie helaas." Alle informatie over en bekenden van Wim Malon blijven dus welkom op 0800 3030300 en zoeken@adresonbekend.nl.

Hannie van der Bel, de aangenomen dochter van Wim Malon, meldt zich een maand later bij ons. "Via via werd ik geïnformeerd dat Carin onder andere op zoek is naar mij..." Zou zij misschien meer weten? Hannie komt aan de lijn voor Carin: "Het is allemaal echt waar, Wim Malon was inderdaad jouw biologische vader!" Beluister de fragmenten hieronder voor het hele verhaal.

Het verhaal
Carin zit met een probleem. Binnen haar familie wordt al langer beweerd dat zij een andere vader heeft dan de rest van het gezin. "Mijn moeder dementeert inmiddels, dus haar kan ik het niet meer vragen. Maar ik wil de waarheid nu wel graag weten."

Al langer gaat het verhaal dat ene Wim Mallon uit Osdorp de vader van Carin is. Wim werkte destijds als rij-instructeur en gaf ook les aan Carins moeder. Carin zelf is vroeger ook weleens bij de familie Mallon geweest: "Dat was erg gezellig. Ik kreeg snoep en mocht bij hem op schoot autorijden. Ik was een jaar of zeven, maar kreeg toen al een goed gevoel bij die man". Maar Wim Mallon is inmiddels overleden. Wat Carin nu wil? "Misschien is er nog familie van Wim die me meer kan vertellen. En misschien is er zelfs nog een DNA-test mogelijk."

Aanknopingspunten:
* Wim Malon
* geboren rond 1930
* Wim werkte voor rijschool Keijzer in Amsterdam
* was geen grote man en had een rond, ovaal gezicht
* Wim was getrouwd met Lotti en had een aangenomen dochter Hannie
* woonde in de jaren 60 aan de Ookmeerweg in Osdorp

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend
Carin in de studio | Carin vroeger op schoot bij Wim

Carin zoekt mogelijke biologische vader Wim Malon (deel 1)

Carin zoekt mogelijke biologische vader Wim Malon (deel 2)

Carin zoekt mogelijke biologische vader Wim Malon (deel 3)

Carin zocht mogelijke biologische vader Wim Malon