Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: Nederlandse flirt uit Parijs

foto: Frédérique
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: Nederlandse flirt uit Parijs

“Ik vond het gesprek zo leuk en had echt zijn nummer moeten vragen!”

Op 27 februari 2022 is de 24-jarige Frédérique samen met een vriendin in Parijs. Haar vriendin is influencer en dus moeten ze overal mooie foto's maken en lang wachten voor het perfecte shot. Zo ook in de Opéra Garnier. "Wie hielden de mooiste plek bezet op een balkonnetje, waar iedereen foto's wilde maken. Op een gegeven moment kwam er een jongen naar ons toe, die ons denk ik Nederlands hoorde praten. Hij vroeg of we niet even een foto van hem op dat balkon wilden maken, als we toch stonden te wachten, haha!" Frédérique raakt met hem aan de praat en is van hem gecharmeerd, maar vergeet zijn nummer te vragen.

Twee weken later spookt de jongen nog steeds door haar hoofd: "Ik zeg altijd tegen mijn vriendinnen dat ik het liefst spontaan iemand tegen wil komen in plaats van via een datingapp. Nu stond er eindelijk een leuke jongen tegenover me en dan vraag ik zijn nummer niet... Daar heb ik echt spijt van!" De jongen vertelt dat hij voor een maand in Parijs heeft gewerkt en gestudeerd, omdat hij alles toch op afstand kon doen. "Ik vond dat heel avontuurlijk. Zijn manier van praten sprak me ook aan. Ik weet niet wat het is, maar ik krijg hem niet uit mijn hoofd." Na het leuke gesprek heeft Frédérique nog stiekem een foto van de jongen gemaakt. "Ik kon het niet laten! Het is een hele vage foto hoor, maar wie weet herkent iemand hem? Ik zou hem graag mee op date vragen en beter leren kennen..."

Voor iedereen die meer weet: bel 0800 3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl! Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal.

Aanknopingspunten
* de Nederlandse jongen die op 27 februari 2022 om 10 uur 's ochtends bij de Opéra Garnier in Parijs was
* hij sprak de Nederlandse Frédérique en Emily aan, die een week op vakantie waren daar
* de jongen zal rond de 24 jaar oud zijn (misschien iets ouder)
* hij is ca. 1.80 meter lang
* hij droeg die dag een spijkerbroek, bruine sneakers, een lange zwarte jas met een grijze hoodie eronder en een zwart mondkapje
* hij had kort donker haar
* hij had een maand in Parijs gestudeerd en gewerkt, omdat alle werkzaamheden online konden
* op 28 februari 2022 zou hij teruggaan naar Nederland
* waar hij woont of hoe hij heet is niet bekend

foto: Frédérique

De desbetreffende jongen in Parijs