Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: Aïcha’s vader

foto: Susan
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: Aïcha’s vader

“Ze bedankt hem dat hij er altijd voor haar is, ‘ook al moet het op afstand’!"

We hebben Aïcha's vader nog niet gevonden dus help ons zoeken! Bel naar 0800 30 30 300 met tips. Beluister de oproep van Susan in het fragment hieronder.

Het verhaal
In het Paasweekend krijgt Susan uit Utrecht een kaartje in de bus, waar ‘aan papa’ op stond: “Maar die was dus helemaal niet voor mij! Ik woon wel op het aangeschreven adres: Rijnlaan 40 in Utrecht, maar de kaart is van een jong meisje, Aïcha. Het kaartje is gericht aan haar vader. Maar Aïcha en haar vader ken ik niet, niemand hier in de buurt zegt het iets. Ik heb heel veel rondgevraagd een een oproep op Facebook geplaatst, maar niemand weet iets.”.

De oproep op Facebook is inmiddels al duizenden keren gedeeld: “Ik was helemaal overweldigd door alle hulp. Ik heb al heel veel reacties en goede tips gekregen! Ik vind het zo lief en leuk dat mensen allemaal meedenken. Het heeft een heleboel losgemaakt...”.

Toch is nog steeds niet bekend wie Aïcha is en waar haar vader woont: “Hopelijk komen we daar snel achter! Ik denk dat Aïcha’s vader het een hele mooie kaart vindt. Het gaat om een jong meisje dat haar best doet om iets liefs voor haar vader te doen. Ze schrijft onder andere dat ze superveel van hem houdt en ze bedankt hem voor het feit dat hij er altijd voor haar is, ‘ook al moet het op afstand’. Dat vind ik een heel mooi gebaar. Daarom vind ik het zo belangrijk dat Aïcha’s vader gevonden wordt!”.

De envelop die bij Susan op de mat viel