Adres Onbekend
KRO-NCRV

Gevonden: een actieve vrouw voor Ludwig

  1. Nieuwschevron right
  2. Gevonden: een actieve vrouw voor Ludwig

Binnenkort spreken ze af om te kijken of het klikt!

We vinden een leuke kandidate voor Ludwig: Wil. Ze is 76 jaar oud en nog heel actief. Ze rijdt nog zelf auto en gaat naar musicals. “Komend weekend ga ik nog een weekendje naar Maastricht met een vriendin.” Zij zocht eigenlijk geen man die veel ouder is; Ludwigs ideale vrouw mocht niet ouder zijn dan 70 jaar. Toch lijkt dit een perfect match te zijn. Ludwig krijgt het nummer van Wil, zodat ze binnenkort kunnen afspreken o het inderdaad zo goed klikt!

Het verhaal
Paula luistert altijd naar Adres Onbekend en denkt dan aan haar broer Ludwig. Hij komt vaak bij haar op de koffie, maar ze ziet dat hij behoefte heeft aan gezelschap en intimiteit. Ze vraagt ons of we Ludwig willen overvallen voor een date.

Hij hapt gretig toe en weet precies wat hij zoekt. Een slanke vrouw, niet groter dan hij is (1.75m) met wie hij kan dansen, reizen en die zeker niet achter de geraniums wil zitten. Onlangs heeft Ludwig zelf nog parachutegesprongen. Daarom denkt hij, 81 jaar, dat vooral jongere vrouwen zijn levensritme kunnen bijhouden. Het liefst begint hij een relatie met een actieve vrouw die met hem in de caravan meegaat naar Barcelona.

Iets meer over hem: hij is een voormalig onderhoudsmonteur bij de KLM, is sinds 2,5 jaar weduwnaar en heeft twee kinderen. Hij komt uit Nieuw-Vennep, maar hij heeft net opnieuw zijn rijbewijs gehaald, dus als zijn nieuwe vrouw ergens anders vandaan komt is dat ook geen probleem.

Aanknopingspunten:
* slanke vrouw tussen de 65 en 75 jaar
* niet groter dan 1.75m
* actieve vrouw met wie hij de hele wereld kan bespreken