Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: Brievenschrijfster Sasja Berhard

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: Brievenschrijfster Sasja Berhard

"Na het overlijden van Didy kwamen er brieven binnen van Sasja, maar niemand kent haar."

De telefoon staat roodgloeiend over Sasja Berhard. We krijgen allerlei mogelijkheden binnen over de spelling van haar achternaam en haar mogelijk woonplaats. Ondanks alle telefoontjes hebben we nog niet de gouden tip over Sasja Berhard ontvangen. Wie kan ons helpen? Bel 0800 3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl. Beluister Gerda's hele verhaal in het fragment hieronder.

Oh... en Gerda en Didy's nicht Ingrid vinden de foto hieronder nog op Didy's harde schijf. Niemand weet wie de vrouw op de foto is. Zou zij dan misschien Sasja Berhard kunnen zijn? Bel ons vooral even als je haar herkent: 0800 3030300.

Het verhaal
Al sinds de middelbare school is Gerda beste vriendinnen met Didy Janssen. In december 2022 overlijdt Didy heel onverwachts en dan gebeurt er iets geks. “Er kwamen na het overlijden van Didy brieven binnen op haar adres, die aan haar gericht waren. Ze zijn ondertekend door Sasja Berhard. Ik heb Didy nooit over haar gehoord. Ik heb iedereen uit Didy's omgeving gevraagd die ik kon bedenken, maar niemand kent haar."

Sasja lijkt toch wel echt een goede bekende van Didy te zijn. “Didy's huis heeft na haar dood een tijdje te koop gestaan. Dat heeft Sasja doorgehad en er kwam na een tijdje weer een brief binnen. Ik haal uit de brieven dat zij een medisch specialist was en dat ze Didy ook advies over haar ziekte MS gaf. Ze weet ook niet dat Didy is overleden, dus dat maakt het extra belangrijk om haar te vinden. Ik vind dat ze dat moet weten."

Gerda vermoedt dat Sasja en Didy een hechte vriendschap hebben gehad. "Ik denk dat Sasha meer voor Didy wilde doen dan ze toeliet en dat Didy dat af heeft gehouden. Wij vonden het heel pijnlijk. In de brieven lees ik dat Sasja zich gekwetst voelt, maar Didy is er gewoon niet meer. Dat zouden we Sasja graag willen uitleggen."

Aanknopingspunten:
*
Sasja Berhard
* geboren rond de jaren 50/ 60
* is mogelijk arts of medisch specialist in de omgeving van Ede of Zutphen
* was bevriend met Didy Janssen
* Sasja had een vakantiehuis op Curaçao
* ze deed aan wintersporten

Brievenschrijfster Sasja Berhard

foto: Gerda

Zou dit Sasja Berhard kunnen zijn?

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend