Adres Onbekend
KRO-NCRV

Lief gebaar: kleding en schoenen

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Lief gebaar: kleding en schoenen

Radiopresentatoren van KRO-NCRV komen in mei met het initiatief Lief gebaar in actie voor mensen in armoede in Nederland. Presentator Ron Kas: ‘In het programma Andres Onbekend ga ik voor Lief gebaar op zoek naar mensen die wij kunnen helpen. Dit kan van alles zijn! Wij helpen je graag.'

Mevrouw Palmyra Lorenzo is in 1962 geboren met een rug afwijking. Hierdoor komt zij op haar 28e in de WAO terecht. Zij nam iemand in huis die haar vervolgens belazerde, deze persoon sloot abonnementen op haar naam af, waardoor er zes jaar schuldsanering volgde. Toen zij 45 jaar was zijn de regels aangepast en werd zij tijdens de herkeuring gekort met €700 euro per maand. Nu houdt zij €1,25 euro over per week.

Ondanks de situatie blijf mevrouw Palmyra Lorenzo positief. Toch zou ze zich erg fijn voelen als ze er wat mooier bij kan lopen en vooral ook in kleding en schoenen zonder gaten. Door haar grote maat vindt ze nauwelijks kleding bij de kringloop. Ze zou heel graag eens in het nieuw gestoken worden. Wie kan mevrouw Palmyra Lorenzo helpen?

Bel 0800 3030 300 of mail zoeken@adresonbekend.nl

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend

Lief Gebaar: kleding en schoenen