Adres Onbekend
KRO-NCRV

gevonden: stiefdochter van Albert Brunott

  1. Nieuwschevron right
  2. gevonden: stiefdochter van Albert Brunott

Ze komt met tassen vol foto's naar de studio

Vader Albert Brunott is dan wel drie keer getrouwd geweest, maar Cecilia is zijn enige dochter. Zijn laatste vrouw had al een dochter, die even oud is als Cecilia. Zij is de enige die misschien nog iets weet over Albert. We vinden haar in Kudelstaart. Michel slaat steil achterover: “Daar rijd ik iedere week door heen!”. Ze komt naar de studio om Michel en Cecilia over haar stiefvader te vertellen en ze neemt tassen vol foto’s mee! Na de uitzending praten ze verder en dan wordt Cecilia tot haar grote verbazing verrast… Volgende week meer hierover in Adres Onbekend.

Het verhaal
Michel van der Sluis (52) is zijn leven lang al nieuwsgierig naar zijn biologische opa Albert Brunott. “Mijn moeder leeft nog en die heeft me altijd verteld dat hij is vertrokken toen zijn vier jaar oud was.” De verhalen over Albert zijn niet heel positief. Tóch wil Michel meer over hem weten.

Michel ontdekt dat Albert is overleden en ligt begraven in Buitenveldert. Tot zijn grote verrassing is Albert maar liefst drie keer getrouwd geweest: met Michels oma, met een vrouw die is overleden in het buitenland én het langst met Jo Thomas. Met haar heeft hij tot zijn overlijden in Purmerend gewoond.

Zou het kunnen dat zijn moeder niet enig kind is? Zou Albert nog kinderen hebben gekregen? Het gaat Michel er niet om, om nieuwe familie te vinden. Hij wil gewoon een foto van opa Albert. Michels moeder heeft eigenlijk geen herinneringen aan haar vader en daarom zou een foto geweldig zijn.