Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nell vindt liefde Hans

  1. Nieuwschevron right
  2. Nell vindt liefde Hans

Dating geslaagd!

Nell en Hans begonnen voorzichtig begin dit jaar: wat begon met een etentje in het midden van het land, eindigde in meerdere afspraakjes. Inmiddels reizen ze beiden iedere week op en neer van Scheveningen naar Heemstede: “Het is liefde!” Nell en Hans ondernemen veel met elkaar en zijn daarbij ook veel voor elkaar gaan voelen. Nell vertelt dat ze het moeilijk heeft gevonden om zich daar aan over te geven, gezien ze haar partner nog maar kort geleden heeft verloren. Hans is al wat langer alleen, maar heeft Nell alle tijd gegeven om te wennen aan deze nieuwe gevoelens. Ze bouwen voort op wat ze nu samen hebben en ze hopen nog lang samen te kunnen blijven.

Haar verhaal:
Na een carrière bij een bank, is Nell styliste geweest voor een chique winkel in Haarlem. Jarenlang kleedde ze mannen én vrouwen. Ze heeft zelfs leden van de Koninklijke familie gekleed! De man die Nell zoekt moet dus wél goed gekleed zijn. Een man in een spijkerbroek met gaten, maakt geen kans bij haar.

Verder heeft ze naar eigen zeggen weinig noten op haar zang: “Ik word toch nooit meer verliefd op iemand zoals ik dat deed toen ik 15 was. Maar ik kan wel opnieuw van iemand houden denk ik en het zou mooi zijn als ik mijn verdriet kan delen.”