Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: dochter van mijn broer Anita Boele

foto: Rechtenvrije foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: dochter van mijn broer Anita Boele

"Kunnen jullie alsnog op zoek gaan naar Anita?"

We krijgen een tip over Anita de Boer - Boele uit Urecht. Zou zij de vrouw zijn die we zoeken? De lijnen blijven openstaan voor tips over Anita Boele. Bellen kan naar 0800-3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal.

Het verhaal

In 2011 is dit verhaal al bij ons in de uitzending geweest, Hans is destijds op zoek naar de vrouw die hem opbelde om te vertellen dat ze een dochter van hem heeft. Hans wordt later zelf gebeld door zijn dochter, maar hij gooit de hoorn erop. Pas dagen later realiseert hij zich wat hij heeft gedaan en tot zijn dood is hij op zoek geweest naar zijn dochter waarvan de naam pas later bekend wordt: Anita Boele.

Nu krijgt dit verhaal een staartje. Hans' zus Joke krijgt thuishulp en mist haar broer enorm. Ze draait af en toe nog het bandje van de uitzending waarin haar broer voorkomt. Linda van de thuishulp is toevallig aanwezig als ze zijn naam voorbij hoort komen ze denkt dat het live is en belt meteen ons 0800-nummer. Ze vraagt ons of wij alsnog op zoek kunnen gaan naar Anita Boele.

Aanknopingspunten:

* Anita Boele
* geboren juni of juli 1960
* moeder is Yvonne Boele, geboren ca 1935
* Yvonne werkte bij de FIAT fabriek in Apeldoorn
* reed paard in Wenum-Wiesel bij Apeldoorn
* Yvonne woonde tien jaar geleden in Almere
* Anita's vader is waarschijnlijk Hans Korstanje

Joke zoekt dochter van broer Anita Boele