Adres Onbekend
KRO-NCRV

Campingvriendinnen Joke, Annelies en Coby

foto: Peter Putfoto: Peter Put
  1. Nieuwschevron right
  2. Campingvriendinnen Joke, Annelies en Coby

"Wij hebben ook iets gehad hoor, Peter!"

Peters verhaal verspreidt zich snel. Niet alleen Annelies meldt zich bij ons, ook Joke hangt voor Peter aan de telefoon. En Joke heeft nog levendige herinneringen aan Peter: "Jij vertelde over je verkering met Annelies, maar wij hebben ook iets gehad hoor!". De drie hebben dus nog een hoop te bespreken. Luister het fragment hieronder.

Het verhaal
Op zijn vijftiende ontmoet Peter drie meiden op de camping, Joke, Annelies en Coby. "Ik ben altijd aan hen blijven denken, het was een heel leuke tijd: je bent jong, je hebt vakantie en je komt in aanraking met drie meisjes." Er gebeurt een hele hoop tussen de meisjes en Peter. "Met Coby heb ik nog gezoend bij het badgebouw, die greep me opeens beet!" Annelies blijkt extra bijzonder voor Peter, want hij had 'een soort van verkering' met haar in 1977. Sindsdien heeft hij de meiden niet losgelaten, want hij denkt nog regelmatig aan ze.

Peter zit dan ook niet stil. Hij bezoekt de camping van toen en komt de achternaam van Joke te weten: de Klerk. Maar verder komt hij helaas niet. "Volgens mij kwamen ze alle drie uit Klundert. Het waren vriendinnen uit hetzelfde dorp. De camping bestaat nog steeds, zelfs de gordijntjes waren nog hetzelfde."

Aanknopingspunten
*
Joke de Klerk en haar twee vriendinnen Annelies en Coby (achternamen onbekend)
* zij woonden met z’n drieën in het Brabantse Klundert
* Joke had één oudere broer, die werkzaam was in de metaalbewerking
* in 1977 gingen de drie vriendinnen naar camping “Uit en thuis” in Woensdrecht
* destijds was Jan Kipping eigenaar van deze camping: waarschijnlijk is het tot op de dag van vandaag een familiebedrijf
* Joke, Annelies en Coby moeten geboren zijn in 1961 of 1962

Peter zoekt campingvriendinnen

Date Peter en zijn campingvriendinnen