Adres Onbekend
KRO-NCRV

Bijna opgelost: stille liefde Willem van der Wagen

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Bijna opgelost: stille liefde Willem van der Wagen

Willem van der Wagen junior gaat zijn vader inlichten...

Online vinden wij een Willem van der Wagen in Rozendaal, die uit Arnhem zou komen. We bellen op en dit blijkt de zoon te zijn van de Willem die wij zoeken. Willem junior gaat zijn vader inlichten over de zoektocht. Zou hij hiervoor openstaan? Beluister de fragmenten hieronder voor het hele verhaal.

Het verhaal
Ineke werkte als meisje van negentien op de administratie bij de gemeentepolitie in Apeldoorn. Willem was hier hoofdagent en viel nogal op door zijn zwarte krullen. Ineke had wel een oogje op Willem en volgens haar was dit ook wel wederzijds. "Ik merkte gewoon dat ie mij leuk vond, want als hij dienst had dan reed hij altijd bij mijn ouders langs. Dan reed hij heel langzaam en keek hij of ik er was. En dan na een half uurtje kwam hij weer terug. We draaiden eigenlijk altijd om elkaar heen. Wij durfden elkaar gewoon niet te vragen om samen wat te gaan doen."

Ineke werd op een gegeven moment ziek en was hierdoor een lange tijd niet op het werk geweest. Toen zij terug kwam heeft zij Willem nog maar één keer gezien, want hierna is hij vertrokken en voor de gemeente in Arnhem gaan werken.


Aanknopingspunten:
* Willem van der Wagen
* had vroeger zwart krullend haar
* waarschijnlijk geboren in oktober 1952
* vermoedelijke woonplaats Arnhem
* was hoofdagent in Apeldoorn en later werkte hij voor de gemeente in Arnhem

Stille liefde Willem van der Wagen Deel 1

Stille liefde Willem van der Wagen Deel 2