Adres Onbekend
KRO-NCRV

Sara Nijssen ging uit daten bij Adres Onbekend

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Sara Nijssen ging uit daten bij Adres Onbekend

Half november 2016 deed ze een oproep voor een lange Zeeuw. Er kwam meteen een reactie maar leidde die wel tot een date?

Vervolg:
Bijna zeven jaar geleden deed Sara een oproep voor een nieuwe liefde, maar is daar uiteindelijk iets uitgekomen? Zeker weten! Ze valt zes jaar geleden als een blok voor Jan, die Sara nog herkent van vroeger op school. En: de twee zijn nog altijd gelukkig met elkaar! Beluister de fragmenten hieronder voor het hele verhaal.

Het verhaal:
Sara Nijssen (69) was het alleen zijn zat. Half november 2016 deed ze een oproep voor een lange Zeeuw. Er kwam meteen een interessante reactie, maar leidde die tot een date?

Veertien jaar geleden is Sara gescheiden en daar heeft ze het een tijd moeilijk mee gehad. Gelukkig heeft ze een goede band met haar twee kinderen en haar twee kleinkinderen. Toch zou een lieve, betrouwbare man om mee op stap te gaan naar het theater of een dagje naar het strand haar leven nog leuker maken. Naast lief en betrouwbaar, moet haar nieuwe vriend ook lang zijn: "Ik ben zelf niet zo groot, maar een lange man vind ik gewoon leuk".

Na de uitzending komt er meteen een reactie van Roger uit Hulst. Hij is niet zó lang, maar komt wél uit Zeeland. Al tijdens het eerste telefoongesprek wordt het Sara duidelijk dat dit geen geschikte kandidaat is: het klik niet tussen hen. Maar niet getreurd, want ze krijgt van de redactie het telefoonnummer van Jan. Hij heeft pas 2 weken na de uitzending gereageerd, maar verdient na Roger misschien wel een kans. Sara besluit te bellen...

Vervolg: Sara Nijssen ging uit daten bij Adres Onbekend