Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: vrouw van de 'Binky bus' Jaqueline

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: vrouw van de 'Binky bus' Jaqueline

"Ze zei mij iets wat mij enorm raakte..."

We krijgen een goede tip over Jaqueline. Het zou gaan om Jaqueline Hendriksen, zij wordt namelijk herkend door een luisteraar. Wie weet hoe we met haar in contact kunnen komen? Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal. Alle tips over Jaqueline Hendriksen zijn welkom op 0800 3030300 of zoeken@adresonbekend.nl.

Het verhaal
Raymond komt met zijn zoontje regelmatig bij Kinderpark Malkenschoten in Apeldoorn, ook wel bekend als Binky: “Daar kunnen kinderen buiten spelen, op de trampoline, schommelen etc. Maar er rijdt ook een busje, de ‘Binky bus'.” In dat busje zit Raymond naast de bestuurster, met wie hij leuke gesprekken voert: “Terwijl mijn zoontje genoot van het busje, kon ik fijn met de bestuurster Jaqueline praten.”

Helaas is het busje door de coronamaatregelen tijdelijk opgeheven: "Maar in november 2021 kwam ik haar opeens tegen bij het stoplicht. Het werd groen dus ik riep: ‘Groener wordt het niet!’. Jaqueline herkende mij en we hadden een mooi gesprek op de fiets. Ze zei iets wat mij enorm raakte. Dat ik met mijn hart spreek en niet met mijn hoofd, als ik over mijn zoon spreek. Dat had nog nooit iemand tegen mij gezegd. Sindsdien krijg ik haar niet meer uit mijn hoofd...”

Aanknopingspunten:
* Jaqueline (achternaam onbekend)
* nu begin 50, dus geboren rond 1962-1967 (kan iets jonger/ouder zijn)
* woonachtig in Apeldoorn of omgeving
* werkt bij Kinderpark Malkenschoten (ook wel bekend als Binky) als bestuurder van de ‘Binky bus’
* in november 2021 is ze gespot bij het stoplicht op de kruising van de 1e Wormenseweg en de Marchantstraat in Apeldoorn, vlakbij het Shell tankstation
* ze draagt een bril en heeft bruin haar

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend
Raymond

Raymond zoekt vrouw van de binkybus Jaqueline