Adres Onbekend
KRO-NCRV

muzikale vriend Danny Boot

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. muzikale vriend Danny Boot

"Wat gaaf dit jongen! Ik heb van de week nog aan je gedacht!"

Een week later zijn ontstopper Danny Boot en IT'er Danny Boot afgevallen als kandidaten, maar er staat een nieuwe op: Danny Boot, de vrachtwagenchauffeur. Via een collega van hem komen we met hem in contact en hij blijkt de goede te zijn! De ontmoeting tussen de twee vrienden is zo enthousiast dat de twee elkaar niet meer loslaten en maar liefst 7(!) keer omhelzen. "Wat gaaf dit jongen! Ik heb van de week nog aan je gedacht!" Beluister het fragment hieronder voor de ontknoping van dit verhaal en bekijk de video van de ontmoeting hieronder.

Tijdens de uitzending
We worden getipt dat Danny bij een ontstoppingsbedrijf in Den Haag zou werken en een later spoor gaat naar een IT-bedrijf in Delft. Maar op de valreep horen we dat Danny tijdens de uitzending ingelicht zou zijn door familie. Maar weet hij ook al door wie hij gezocht wordt? Danny Boot, meld je vooral op 0800 3030300 of zoeken@adresonbekend.nl! Beluister het hele verhaal in het fragment hieronder.

Het verhaal
Als Paul aan zijn muzikale vriend Danny Boot denkt, dan is het alsof ze elkaar gisteren nog zagen. Toch is het inmiddels al zo'n dertig jaar terug! “We maakten onze haren zwart net als Elvis Presley en we trokken hele rare kleding aan. We gingen naar van die vage tenten waar ze alleen maar dat soort muziek draaide. Dat vonden wij gaaf! Danny kon heel goed zingen en ik speelde gitaar. Achteraf denk ik: als ik eerder had geweten hoe dat allemaal werkte, dan waren we samen rijk en beroemd geworden. Met zijn stem en mijn gitaar, zeker weten!"

Hoewel Paul opgroeit in de Haagse Schilderswijk leert hij Danny Boot kennen na een verhuizing in zijn tienerjaren: "Met hem had ik meteen een klik. Hij was een hele aardige gozer. Het werd een verschrikkelijke goede vriend van mij, toch zeker een jaar of tien. Ik denk best wel vaak aan hem. We gingen altijd plaatjes draaien thuis. Dan ging hij zingen, heel mooi... We deden ook samen mee aan de kerstbomenjacht, dat was hier in Den Haag echt een ding. Dan gingen we samen de kerstbomen verzamelen en die met oudejaarsavond in de fik steken."

"Als ik hem weer zou zien dan ben ik verschrikkelijk blij! We hebben zulke leuke dingen samen meegemaakt. Die jongen heeft toen altijd iets met mij gedaan, het was een super lieve en aardige gozer.”

Aanknopingspunten:
* Danny Boot
* geboren rond 1970
* woonde op de Schalkburgerstraat in Den Haag
* zijn vader heette Ton Boot
* Ton was elektromonteur
* Danny had geen broers en zussen
* Danny kon goed zingen

Paul en Danny ontmoeten elkaar in de studio

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend

Danny Boot

Danny Boot: ontknoping