Adres Onbekend
KRO-NCRV

liefde Ria Jacobs

  1. Nieuwschevron right
  2. liefde Ria Jacobs

Ondertussen is Adriaan druk aan het daten via ons programma...

Beluister onderstaande fragment om te horen hoe het eerste gesprek ging tussen Adriaan en zijn eerste liefde Ria! Zij wilde het laten bij dit gesprek, maar vervolgens regende het telefoontjes van vrouwen die Adriaan wel zien zitten... In de onderstaande fragmenten is te horen hoe de kandidates zich voorstellen!

Het verhaal
Adriaan begint al op jonge leeftijd te werken in bakkerij Pot in Barendrecht. Na een tijdje komt Ria Jacobs hier werken en Adriaan kan het goed met haar vinden: “Onze karakters pasten zo goed bij elkaar.” Uit deze klik komt een relatie voort die zo’n twee jaar duurt. Ria komt vaak bij hem thuis en zij ontmoet ook Adriaans ouders. Helaas zit er één kink in de kabel: Adriaans familie is gereformeerd en Ria’s familie katholiek... De ouders van Ria heeft Adriaan dan ook nooit ontmoet. Nadat de relatie uitgaat hebben ze nog wel heel even samen gewerkt, maar daarna Ria heeft de bakkerij verlaten.

"Ria vertelde me dat ze vond dat ik altijd zo netjes bleef, ik drong me niet op zoals andere jongens dat konden doen." Dit compliment is Adriaan tot de dag van vandaag nooit vergeten. Ze zijn elkaar nog eenmaal toevallig tegengekomen op straat, maar zij was toen getrouwd en had een kind achterop de fiets waardoor ze snel weg moest. Adriaan is heel benieuwd wat er terecht is gekomen met zijn liefde van toen.

Aanknopingspunten:
* Ria Jacobs
* nu rond de 72
* woonde in Lombardijen in de Horitesstraat
* heeft toen ze ongeveer 22 jaar was een aantal jaar gewerkt (2 of 3) bij Bakkerij Pot in Barendrecht
* was toen katholiek