Adres Onbekend
KRO-NCRV

Henk en Gonnie vinden elkaar na 72 jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Henk en Gonnie vinden elkaar na 72 jaar

Maar het verhaal blijkt mooier te zijn dan de werkelijkheid

Henk en Gonnie begonnen met veel enthousiasme aan hun hernieuwde liefde, die meteen weer opbloeide nadat Gonnie werd gevonden bij ons. Ze ondernamen veel samen, woonden zelfs gedeeltelijk samen en gingen samen op vakantie naar Spanje. Maar het verhaal blijkt mooier te zijn dan de werkelijkheid: de relatie benauwt Gonnie en ze besluit daarom de relatie te beëindigen. “Ik was altijd vrij en ineens was er weer iemand die voor mij ging zorgen en dat werd mij teveel.” Henk laat weten dat het een eenzijdige beslissing is geweest. Na een periode van veel verdriet van de breuk, gaat het nu iets beter met hem. Het is nog wel even slikken: “Voor mij zit Gonnie nog altijd in mijn DNA.”

Eerder bij ons in de uitzending
Henk en Gonnie zijn na hun vakantie terug in Adres Onbekend en vertellen honderduit over hun hernieuwde relatie. Ze wonen nu gedeeltelijk samen in Zandvoort en zijn weer smoorverliefd. “Het is alsof je iemand terug hebt van vroeger en het is een beetje nieuw. En dat nieuwe is ook leuk, want je leert elkaar nu weer kennen in een situatie dat je samenwoont.” Henk is een goede hulp in het huishouden en is volledig opgenomen in de familie van Gonnie. Henk baalt wel dat hij het 72 jaar geleden nog uitmaakte met Gonnie: “Had ik dat maar niet gedaan, dan waren we zeker getrouwd geweest.” Ze houden ons op de hoogte van hun liefdesleven en komen dit jaar zeker nog eens langs…

Het verhaal:
Henk van Sinderen (87) reisde na de Tweede Wereldoorlog moederziel alleen van Nederlands-Indië naar Nederland. Hij vindt liefde bij Gonnie Swart, maar raakt haar weer kwijt als hij de zee op gaat.

Februari 2017 schakelt hij Adres Onbekend in. “Toch heb ik nog vaak aan haar gedacht. Ze heeft een speciaal plekje in mijn hart.”

Tijdens de uitzending blijkt dat Gonnie nog net zo vitaal is als Henk. Als ze hoort dat hij haar zoekt, komt ze meteen naar Hilversum. Het is alsof de tijd heeft stil gestaan als ze elkaar in de ogen kijken, maar er zijn toch echt 72 jaar verstreken!