Adres Onbekend
KRO-NCRV

nog niet gevonden: biologische vader Constant

  1. Nieuwschevron right
  2. nog niet gevonden: biologische vader Constant

Hij draaide plaatjes bij Seven Club in Utrecht

We krijgen veel tips binnen van luisteraars. Er vallen daardoor veel nieuwe namen van mensen die ons verder zouden kunnen helpen: Leo Cotino, Ton Poppes, Kees van Deurzen, Ruud Vermegen en Adje Roland zouden destijds bekenden zijn geweest uit de uitgaan scene in Utrecht. We hopen op nog meer tips via onze tiplijn op 0800 30 30 300. Ondertussen hebben we zelf veldwerk gedaan in de buurt: Amy ging op pad en vond uit wie de oud-eigenaren zijn geweest van de Seven Club. Zij leven helaas niet meer, maar er wordt een duidelijk beeld geschetst: “Het was een club die er korte tijd gezeten heeft. Daar boven zat een homobar. Er waren verschillende DJ’s die platen draaiden in de club. En er waren altijd papegaaien boven bij de eigenaren.” Ad Roland zou ook enige tijd bekend zijn geweest in de Seven Club. Hij zou daar platen hebben gedraaid en bekend zijn geweest als pianist. Misschien weet hij meer? Wordt vervolgd…

Het verhaal
​Bianca wordt in 1972 geboren in een vrouwenopvanghuis in Utrecht waarna ze wordt afgestaan door haar biologische moeder Gerrie Wassink. De eerste vijf maanden van haar leven brengt ze door in een kindertehuis in Naarden en wordt dan geadopteerd door twee lieve ouders. Als Bianca achttien jaar is, gaat ze op zoek naar haar biologische moeder. Ze vindt haar en tot op de dag van vandaag hebben de twee contact met elkaar. “We hebben geen hechte band, maar we appen af en toe en we zien elkaar met verjaardagen.” Haar moeder heeft uitgelegd dat ze niet voor Bianca kon zorgen, omdat ze tijdens de zwangerschap slechts achttien jaar is en nog bij haar ouders thuis in Tienhoven woont. Haar ouders zijn streng en dus gaat Gerrie stiekem uit in Utrecht, waar ze Constant leert kennen. “Mijn moeder weet alleen nog zijn voornaam en dat hij dj was in de Sevenclub in Utrecht. Het was een lange, slanke man met krullend haar.” Als Gerrie hem vertelt dat ze zwanger is, laat hij weten dat er nog iemand van hem zwanger is. “Mijn moeder heeft hem ook nog eens zien lopen met deze hoogzwangere, jonge vrouw.”

Bianca is al een lange tijd bezig om haar biologische vader te zoeken. “Het blijft aan me knagen. Ik wil gewoon weten waar ik vandaan kom. Heb ik mijn bruine ogen van hem. Lijk ik verder nog op hem.”

Aanknopingspunten­­:
Biologische vader Constant
* geboren rond 1951
* kwam uit Nieuwegein
* woonde in 1972 op een kamer in de buurt van de Zadelstraat in Utrecht
* was in 1971/1972 dj in de Seven Club (aan de Zadelstraat) in Utrecht
* hij had een half jaar een relatie met Gerrie Wassink uit Tienhoven
* hij was lang en slank, had donker haar en waarschijnlijk bruine ogen
* mogelijke achternaam is Vermeulen