Adres Onbekend
KRO-NCRV

Oud-klasgenoot Barbara Martens

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Oud-klasgenoot Barbara Martens

Tijdens de uitzending
We worden getipt dat Barbara een broer heeft genaamd Mark. Mark geeft ons het mailadres van zijn zus Barbara. Barbara ontvangt de mail en meldt zich via onze voicemail. Barbara voelt zich gevleid dat haar oud-klasgenoot Bert naar haar op zoek is en vind het leuk om hem weer eens te spreken. Beluister de fragmenten hieronder voor het hele verhaal.

Het verhaal
Ondanks dat je ziek bent, wel graag een uit het oog verloren dierbaren willen terugvinden. Dit is bij Bert het geval. Bert kan helaas niet zelf zoeken naar zijn oud-klasgenoot Barbara Martens, hierom doet zijn goede vriend Jos graag het woord voor hem: "Bert maakt een balans op van wie hij graag nog eens wil zien en spreken, voordat zij leven er ooit mee op houd. Barbara is er daar één van."

"Bert en Barbara zaten bij elkaar op de opleiding verpleegkunde in Tilburg in 1985. Bert had wel gevoelens voor haar, maar zij had een relatie met een militair, dus daar durfde Bert niet op te acteren. Maar hij vond haar wel heel erg leuk, een soort stille liefde, zou je kunnen zeggen. Bert heeft de opleiding uiteindelijk niet afgemaakt, Barbara is wel blijven hangen."

Barbara is geboren in november 1967 óf 1968. Toen zij studeerde woonde ze bij haar moeder in Middenbeers. Haar ouders waren gescheiden en ze had één broer. In 1989 woonde ze in Bavel, daar heeft Bert haar nog eens bezocht, en weer later is ze verhuisd naar Breda-Oosterhout. In 1988 hebben Bert en Barbara samen nog eens afgesproken in Den Bosch, maar hun laatste ontmoeting dateert bij haar thuis in Bavel in 1989."

"Bert wil graag weten hoe het met haar gaat, maar ook of zij óók gevoelens voor hem had. Had Bert kans gemaakt, zogezegd? Na 1989 ontbreekt ieder spoor van Barbara.".

Aanknopingspunten:

* Barbara Martens (meisjesnaam)
* Barbara is geboren in november 1967 óf 1968
* In 1985 begint ze aan de verpleegkundige-opleiding MDGO in Tilburg
* Tijdens haar studie woonde ze met haar moeder in Middelbeers
* De ouders van Barbara zijn gescheiden en ze heeft één broer
* Rond 1988 verhuist Barbara naar Bavel
* Weer later verhuisd ze waarschijnlijk naar Breda-Oosterhout