Adres Onbekend
KRO-NCRV

Gevonden: een date voor Marij

  1. Nieuwschevron right
  2. Gevonden: een date voor Marij

Er is een gegadigde..

Er reageert een leuke kandidaat die zich herkent in de oproep van Marij: "Ik ben ook veel in Spanje geweest en ben net als zij gewoon normaal gebleven. Ik hoef geen dure auto's of andere onzin, maar ik wil gewoon een fijne vrouw in mijn leven!". Binnenkort kunnen de twee afspreken om elkaar beter te leren kennen.

Het verhaal

Marij is nu drie jaar alleen en ze was twee keer getrouwd. Eerst met een Spanjaard in Rosas, de laatste jaren met Tilburgse Jan.

Ze dacht nog niet toe te zijn aan een nieuwe man, maar ze is de jongste van acht kinderen. Er zijn er nog maar twee in leven. Ondanks de grote vriendenschare voelt ze zich vaak alleen. Ze wil vooral niet kniezen, maar het leven aangaan met een nieuwe man. Ze is een open boek, iedereen praat tegen haar aan en vooral geestelijk is ze nog jong. “Ik kan met iedereen omgaan.”

Ze heeft ook wel eens gedatet. Met een man die vol was van zijn tuin en van zijn caravan. Daar is ze tamelijk op afgeknapt. Ze noemt kamperen nu kramperen. “Geef mij toch maar de stad, een terras, mensen. En een goed boek. Muziekje erbij, geen deuntjes maar bij voorkeur klassieke muziek.”

Aanknopingspunten:
* een wereldse man geboren rond 1943
* hij kan over veel meepraten
* hij beschikt over een gezonde dosis humor en energie