Adres Onbekend
KRO-NCRV

Verpleegster Annelies Aalbers

foto: Trix
  1. Nieuwschevron right
  2. Verpleegster Annelies Aalbers

"Ik hoop dat ik haar nog eens kan bedanken."

Het moment is aangebroken! Dankzij buren, kennissen en andere oplettende luisteraars is Annelies gevonden! Trix hoeft niet meer te wachten en kan Annelies Aalbers nog een keer bedanken voor al haar goede zorg en aandacht! Luister het fragment van hieronder terug voor het gesprek tussen Annelies en Trix.

Ook al is het bijna zestig jaar geleden, Trix koestert nog altijd warme herinneringen aan verpleegster Annelies Aalbers. “Ik heb in 1963 in ziekenhuis Dijkzicht in Rotterdam gelegen en toen was er een verpleegster, die ik eigenlijk nooit ben vergeten. Annelies Aalbers heeft heel goed voor mij gezorgd. Ik wil haar eigenlijk nog eens hartelijk bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan heeft…”

Trix spreekt vol lof over Annelies. “Zij heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik was dertien jaar, lag daar en kon niets. Als er dan één verpleegster is die zoveel aandacht voor je heeft, dan doet dat heel veel met je. Dat vergeet je je hele leven niet meer. Het zijn flarden aan herinneringen en als je iemand niet meer ziet, dan ben je benieuwd hoe het met haar gaat. Dat ze altijd in mijn hoofd zit is eigenlijk gek hè? Er gebeuren zoveel dingen in je leven en dat blijft dan hangen. Ik hoop dat ik haar nog eens kan bedanken."

Aanknopingspunten
* Annelies Aalbers
* geboren rond 1944
* komt uit Den Haag
* haar vader was dominee
* werkte in 1963 als verpleegster in Dijkzicht in Rotterdam
* daarna is ze directrice geworden van Huize Rustoord in Haaglanden

foto: Trix

Zoekster Trix

Trix zoekt verpleegkundige Annelies Aalders