Adres Onbekend
KRO-NCRV

Vervolg: Ed zoekt liefde Corry Nieuwpoort

foto: Adres Onbekendfoto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Vervolg: Ed zoekt liefde Corry Nieuwpoort

"Het had heel mooi geweest kunnen zijn tussen ons, dat weet ik zeker!"

Er is nieuws... Corry is ingeseind door directe familie en kwam bij ons uit! Het blijkt niet Corry Nieuwpoort maar Corrie van Nieuwpoort te zijn. Ed wordt in de uitzending verrast door zijn Corrie, "Na 52 jaar!". Luister naar het verhaal in de fragmenten hieronder.

Tijdens de uitzending
We worden getipt, er zou een Corrie Nieuwpoort actief zijn bij de tennisclub in Arkel. Als snel worden we gecorrigeerd: dat is een aangetrouwde Nieuwpoort. We zoeken dus door en hopen op tips... Misschien via dansleraar Robin Rigter of andere bekende van de dansschool Wildschut? Wie kan ons meer vertellen over Corry Nieuwpoort uit Utrecht? Bel 0800 3030300 of mail zoeken@adresonbekend.nl. Beluister het fragment hieronder.

Het verhaal
Begin jaren 70 ontmoeten de vijftienjarige Corry Nieuwpoort en zeventienjarige Ed elkaar in de danszaal. "Het was die avond vrij dansen. Corry en haar moeder kwamen binnen, liepen naar me toe, en haar moeder vroeg aan me: 'Wil je met mijn dochter wedstrijddansen bij dansschool Wildschut?' Nou, dat wilde ik wel, want ik vond Corry gelijk erg knap."

Ed is onder de indruk van Corry en het wordt meer dan alleen maar samen dansen. "Ik vond haar erg knap en was al snel verliefd op haar. Anderhalf jaar trokken we samen op, we zagen elkaar vaak. Ik was gek op haar. Maar ik ben er pats-boem mee gestopt. Ik zat in de knoop met mezelf. Ik ben Corry daarna nooit meer tegengekomen. Ik wil heel graag mijn excuses aan Corry aanbieden. Het had heel mooi geweest kunnen zijn tussen ons, dat weet ik zeker!"

Aanknopingspunten:
* Corry Nieuwpoort
* geboren in 1957 in Utrecht
* ze woonde begin jaren 70 met haar moeder naast het Europaplein in de Utrechtse wijk Kanaleneiland (die woningen zijn inmiddels verdwenen)
* Corry had nog meer familie in Utrecht, zoals een oma en een tante in de wijk Overvecht
* begin jaren 70 danste Corry wedstrijddansen bij dansschool Wildschut of Van Bommel in Zeist
* op haar vijftiende werkte ze al op een kantoor in Kanaleneiland
* haar ouders waren (vermoedelijk) gescheiden

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend

Ontmoeting Corrie en Ed

Video niet beschikbaar

Corry Nieuwpoort

Corrie van Nieuwpoort