Adres Onbekend
KRO-NCRV

Vriendin Dianne Lucassen

  1. Nieuwschevron right
  2. Vriendin Dianne Lucassen

Ze zou nu op Bonaire wonen…

Rianne zoekt al enige tijd naar haar beste vriendin van vroeger: Dianne Lucassen. Rianne komt oorspronkelijk van de tuinderij uit Groessen, waar haar Dianne’s ouders in dezelfde buurt een boerderij runden. Rianne en Dianne zijn van dezelfde leeftijd en groeien samen op. Al vanaf de wieg kennen ze elkaar! Waarschijnlijk is dat wat hen het meest bindt: “We woonden op het platteland. We speelden altijd tussen de kassen en de koeien. Een heel onbezorgde jeugd eigenlijk. Maar zonder Dianne was mijn jeugd nooit zo leuk geweest!”

De vriendschap duurt tot hun 18e. En de vriendschap is heel intens: ze zien elkaar iedere dag! Rianne verhuist na haar 18e verjaardag naar Utrecht om te studeren. Wat Dianne is gaan doen, weet ze niet. Dianne’s ouders wonen ook niet meer in Groessen, dus de vraag is ook waar de familie Lucassen is gebleven. “Dianne zou nu op Bonaire wonen heb ik gehoord.”

Sinds Rianne heeft gehoord dat haar vriendinnetje nu een leven leidt op Bonaire, heeft ze wel met de gedachte gespeeld om gewoon op de bonnefooi naar Bonaire af te reizen en rond te gaan vragen of iemand weet waar Dianne Lucassen woont: “Dan ga ik gewoon zoeken, kijken of ik haar kan vinden!”

Maar wie weet vinden we Dianne via Adres Onbekend nog sneller?

aanknopingspunten:
* Dianne Lucassen uit Groessen
* zou nu 47 jaar zijn
* haar ouders hadden een boerderij in Groessen
* zou nu wonen op Bonaire