Adres Onbekend
KRO-NCRV

Gevonden: een vrouw voor Rinus

  1. Nieuwschevron right
  2. Gevonden: een vrouw voor Rinus

We dachten de perfecte kandidaat gevonden te hebben…

We krijgen verschillende reacties op de datingoproep van Rinus Jenezon. Ons oog valt direct op dé perfecte kandidaat: Rina uit Den Haag. “Ik hou ook van dansen, kleed me ook netjes, zoek ook gezelligheid, ik ben blond en 70 jaar oud, maar dat zie je niet aan me hoor!” Rina voldoet aan alle eisen van Rinus.

Wanneer ze elkaar spreken, moet Rinus echter wat opbiechten. Hij heeft nóg een date gepland buiten ons programma om. Rina biedt hem de ruimte en stelt voor dat hij zowel met haar als met de andere kandidate afspreekt en kijkt met wie het het beste klikt. Wie weet horen we binnenkort meer van Rinus en Rina.

Het verhaal
Rinus Jenezon uit Scheveningen is een man van 69, die graag in het weekend in zijn nette pak uit dansen gaat. Een beetje op sjiek. Vorig jaar is hij verlaten door zijn vriendin, maar hij blijft geloven in de liefde. Rinus is altijd internationaal chauffeur geweest en hij is trots op zijn huis en zijn tuintje. Maar nu nog een vrouw. Hij laat zich graag verrassen: hij staat open voor een vrouw om mee te dansen, voor een latrelatie en ook voor meer dan dat. Hij is nooit getrouwd geweest en heeft ook geen kinderen.

Aanknopingspunten:
* Rinus Jenerzon
* zoekt een vrouw tussen de 60 en 70 jaar
* het liefst in de buurt van Den Haag
* rookt niet, maar als zij rookt is dat geen bezwaar
* een vriendin voor gezelschap is fijn, maar hij staat open voor een relatie


Rinus staat helemaal rechts op de foto.