Adres Onbekend
KRO-NCRV

Oude liefde Rob Visser

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Oude liefde Rob Visser

"Ik vind het leuk dat zij mij zoekt en het triggert mij."

Wij worden platgebeld over Rob Visser die Rob Visscher zou heten. Hij wordt van alle kanten herkend en het duurt dan ook niet lang voordat we Rob zelf aan de lijn hebben. Rob wil graag zijn geheugen opfrissen samen met Anja om te kijken welke herinneringen er dan boven komen: "Ik vind het leuk dat zij mij zoekt en het triggert mij.' Beluister de fragmenten hieronder voor het hele verhaal.

Het verhaal
Anja en Rob ontmoeten elkaar in 1983 in Disco Limmen, in Limmen. Rob zijn donkere krullen, matje en leren jas trokken meteen haar aandacht. "Daar zag ik hem staan: ik was gelijk verliefd op hem en hij op mij, meen ik. Maar hij deed maar niets, dus toen ben ik er zelf op af gegaan. Ik was een voortvarend typje in die tijd. Na die avond hadden we gelijk verkering."

"Rob had een bruine Camaro en dat vond ik geweldig. Daar scheurden we vaak mee rond, dwars door het bos heen. Rob was enig kind en woonde met zijn ouders in Heiloo aan de Herenweg. Zijn vader had een autosloperij, autosloperij Visser, dat zat in Alkmaar aan de Laanderweg. Rob werkte toen ook in het bedrijf van zijn vader. Hij reed daar op een vrachtwagen die autowrakken en onderdelen door het land vervoerde."

Rob en Anja waren een jaar samen, maar na een romantisch bedoeld weekend in hotel Akersloot aan de snelweg ging een gesprek over de liefde de verkeerde kant op. De zondag erop maakte Rob het uit.

"Ik ben Rob nooit vergeten." Anja is weleens voorzichtig op zoek gegaan naar Rob. Toen kreeg zij te horen dat hij waarschijnlijk in de wijk Oud-Overdie in Alkmaar woont en dat hij nu is gescheiden na een huwelijk van tien jaar met ene Trudie."

Aanknopingspunten:
* Rob Visser
* Vermoedelijk nu rond de 60 jaar oud
* Woonde rond 1983 aan de Herenweg in Heiloo
* Hij was enig kind
* Zijn vader had een autosloperij (autosloperij Visser) in Alkmaar, vermoedelijk aan de Laanderweg
* Hij werkte begin jaren `80 in de autosloperij van zijn vader als vrachtwagenchauffeur
* Rob kwam destijds vaak in Disco Limmen, in Limmen
* Later is Rob wellicht verhuisd naar Alkmaar, naar de wijk Oud-Overdie
* Mogelijk is hij nu gescheiden, en is hij tien jaar getrouwd geweest met ene Trudie

Oude liefde Rob Visser