Adres Onbekend
KRO-NCRV

gevonden: vriendin Marion Onstein

  1. Nieuwschevron right
  2. gevonden: vriendin Marion Onstein

“Ik ben ook altijd aan haar blijven denken”

We vinden Marion via haar schoonmoeder, die ons het telefoonnummer doorgeeft. We laten Yvonne eerst een recente foto zien van haar vriendin, maar Yvonne schudt haar hoofd: “Dat is niet mijn vriendin Marion, hoor.” Tot ieders verbazing komt de vrouw van de foto de studio in gelopen. Yvonne slaat haar handen voor haar mond: “Het is haar wel!” Marion is erg geëmotioneerd dat ze wordt gezocht door Yvonne. Dat had ze niet meer verwacht na alles wat er gebeurd was: “Haar man wilde niet dat we met elkaar omgingen. Ik heb me daarom toen maar gedistantieerd. Maar ik ben ook altijd aan Yvonne blijven denken.” De vriendinnen hebben nog lang nagepraat na de uitzending en hebben elkaar weer terug in het leven!

Het verhaal
Vanaf jonge leeftijd kennen Yvonne en Marion elkaar al. Hun jeugd brengen ze samen door in Den Haag. De twee vriendinnen houden ook na hun schooltijd contact en Marion is zelfs nog getuige geweest op Yvonne’s bruiloft! Later verhuist Marion naar Zoetermeer. Daar is Yvonne nog vaak geweest. Ze heeft ze er zelfs nog een hele week gelogeerd na een ruzie met haar toenmalige echtgenoot. Marion is dan een grote steun voor Yvonne.

Daarna verliezen ze elkaar uit het oog. Yvonne is bang dat het vooral te wijten is geweest aan haar toenmalige man: ‘’Hij stond onze relatie in de weg. Maar ik wilde hem begrijpen, ten koste van mijn vriendschap.”

In 1998 gaan Yvonne en haar man uit elkaar. Waarschijnlijk weet Marion dit niet. Yvonne is altijd aan Marion blijven denken. Hopelijk staat Marion na al die jaren open voor contact met haar goede vriendin…