Adres Onbekend
KRO-NCRV

Nog niet opgelost: vriendinnetje Barbara Hendriks

foto: rechtenvrij
  1. Nieuwschevron right
  2. Nog niet opgelost: vriendinnetje Barbara Hendriks

“Door haar vergat ik spontaan alle danspasjes én mijn eigen naam!"

We zijn nog steeds opzoek naar Barbara Hendriks! Bel 0800 3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl. Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal.

Het is 1981, een meisje met lange donkerblonde krullen en een mooi figuur staat in een dansschool. Rob is meteen helemaal ondersteboven: "Ik was spontaan de danspasjes vergeten én mijn eigen naam!" Ondanks dat hij verlegen is, durft hij de mooie Barbara wel mee uit te vragen. Zo gezegd, zo gedaan! Rob en Barbara krijgen verkering. Wat Rob altijd bij zal blijven is kerst 1981: “Dat betekende veel voor mij en ik herinner me het nog goed. Ik heb maar weinig liefdes gehad en de kerst bij Barbara blijft me altijd bij. We waren toen net een week samen naar Parijs geweest.”

De relatie gaat in 1982 uit, maar Rob en Barbara houden nog jaren contact. Totdat Rob een relatie krijgt met een Thaise vrouw die in Nederland woont. Barbara zegt dat Rob zich op die relatie moet focussen en dat het tussen hen toch niks gaat worden. In 1999 gaan Rob en zijn vrouw uit elkaar en daar heeft hij het moeilijk mee: “Dat heeft me heel veel pijn gedaan, vooral mentaal. Ik heb spijt dat ik voor haar heb gekozen en niet met Barbara verder ben gegaan...”

Aanknopingspunten:
* Barbara Hendriks
* geboren rond 1949
* woonde eind 1981 op de Govert Flinckstraat in Amsterdam
* had lang donkerblond, krullend haar
* volgde dansles op Molin aan de Vondelstraat in Amsterdam
* woont waarschijnlijk nog steeds in Amsterdam
* Barbara’s ouders woonden aan de Balthazar Florisstraat in Amsterdam
* Barbara’s oma woonde op de hoek van de Hobbemakade

Rob zoekt oud liefde Barbara Hendriks