Adres Onbekend
KRO-NCRV

Vervolg: oud-collega van de bus Cor van der Starre

foto: Adres Onbekend
  1. Nieuwschevron right
  2. Vervolg: oud-collega van de bus Cor van der Starre

“Ik heb net mijn memoires geschreven en daar sta jij ook in, Armand!"

De naam Cor van der Starre levert twee weken later nog steeds reacties op op onze voicemail. Er zit één wel heel bijzonder bericht tussen... Luister naar het fragment hieronder om te horen waar het om gaat.

Tijdens de uitzending
De naam Cor van der Starre in combinatie met de Magic Bus levert enorm veel tips op. Van alle kanten wordt Cor in Volendam ingeseind over de zoektocht en dat zorgt uiteindelijk voor een mooie ontmoeting in onze studio. “Ik heb net mijn memoires geschreven en daar sta jij ook in, Armand!” Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal en de ontmoeting.

Het verhaal
Voor weinig met de touringcar naar Istanbul of Athene? Dat kon in de jaren 70 met de zogenaamde Magic Bus. Dikke kans dat je Armand achter het stuur van de bus aantrof. "Of Cor van der Starre natuurlijk, mijn collega! Of eigenlijk waren we geen collega’s, maar echt goede vrienden. Samen met de bus naar de hippiekolonie Goa in India en op de terugweg in Damascus diezelfde bus verkopen om terug te vliegen naar Nederland. En ik hoopte altijd op een busrit naar Istanbul!”

Nu is Armand op zoek naar Cor. Waar moeten we hem zoeken? “In ieder geval niet in Damascus, ook al heeft hij daar nog wel een tijd in de autohandel gewerkt. Maar ik begreep dat hij later is verhuisd naar Amsterdam-Noord.” Daar moet Cor in een verpleegtehuis hebben gewerkt als conciërge. Cor van der Starre is geboren rond 1945, heeft in ieder geval een zus en groeide op aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Wie weet meer over hem? 0800 3030300 of zoeken@adresonbekend.nl!

Aanknopingspunten:
* Cor van de(r) Starre
* vermoedelijk geboren rond 1945
* heeft gewoond aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam
* heeft gewerkt voor Magic Bus als chauffeur
* heeft een tijdje in de autohandel in Damascus gezeten
* later is hij verhuisd naar Amsterdam-Noord
* daar was hij vermoedelijk conciërge in een verzorgingstehuis
* hij heeft een zus

button arrow
button arrow
foto: Adres Onbekend
Armand en Cor in de studio | kantoor van de Magic Bus

Armand zoekt oud-collega Cor van der Starre

TB: oud-collega Cor van der Starre