Bestemming NPO Radio 5

Je voelt je thuis... op vakantie!

Of je nou op je balkon zit of voor de caravan: zet NPO Radio 5 aan en je voelt je thuis... op vakantie!

Van 18 juli tot en met 14 augustus komen er verse croissantjes, ijskoude drankjes en palmbomen uit je radio! 

Gooi jouw onmisbare liedjes in de Vakantiekoffer, hoor hoe Nederland vakantie viert in Joris Zoekt Vakantie en sluit de zomer met ons af tijdens het NPO Radio 5 Vakantie Concert met Frank Boeijen!

Waar je ook bent, je voelt je thuis op vakantie met NPO Radio 5. 

Kom naar het NPO Radio 5 Vakantie Concert

Vertel ons waarom jij naar het NPO Radio 5 Vakantie Concert toe wil! Wie weet ben jij straks één van de gelukkigen die midden in de natuur van Frank Boeijen geniet!

Vul met ons de Vakantiekoffer

Welke plaat mag absoluut niet ontbreken op jouw vakantie? Luister naar NPO Radio 5. In elk programma wordt je deze maand gevraagd welke plaat niet mag ontbreken als je op reis gaat.

Stuur je liedje op dat moment in via de app en wie weet gooit de dj van dienst jouw liedje in de vakantiekoffer en wordt ‘ie gedraaid!

Kijk hier wat er al in de vakantie koffer zit. Wat mis je?

Luister en kijk Joris Zoekt Vakantie

Verslaggever Joris Kreugel gaat deze zomer op zoek naar het vakantiegevoel in Nederland. Je hoort hem doordeweeks drie keer per dag: In Je Dag Is Goed, Haandrikman en De Max! Houd ook de NPO Radio 5 site en socials in de gaten voor leuke Joris Zoekt Vakantie- video's!

Oude fragmenten

Tenslotte hoor je de hele zomer fragmenten van voorbije zomers. Wat dacht je van een weerbericht van Jan Pelleboer uit 1978, het Polygoonjournaal over ‘de jaarlijkse volksverhuizing die vakantie wordt genoemd’, oude commercials, een item over kamperen in 1964, Reisbureau Wolkbreuk van André van Duin of Frank Govers over de mode van de zomer van 1977!

Je hoeft nergens heen

Je hoort het: je hoeft deze zomer nergens anders heen dan waar je al bent. Zet gewoon je radio aan en je voelt je thuis op vakantie!


Delen