Artiest

Do - Biografie

  1. Artiestenchevron right
  2. Do
Do is de dochter van Willem Jan Van Hulst; de coach van top-tenisser Sjeng Schalken. Wanneer ze vijftien is, besluit Do voor een zangcarrière te kiezen in plaats van zich voor te bereiden voor Wimbledon. De eerste keer dat ze optreedt, wordt haar direct een contract aangeboden door een grote platenmaatschappij.

Heaven

Do brengt de single 'Real Good' uit en staat in de voorprogramma's van Five en Montell Jordan (beide keren in een uitverkocht Ahoy'). Haar grote internationale doorbraak komt wanneer de Duitse DJ Sammy haar vraagt te zingen op zijn single 'Heaven', een trance-cover van de jaren '80 hit van Bryan Adams. De single wordt een hit. In de Amerikaanse en de Engelse danslijst haalt 'Heaven' de Top 3.

Dancehit

Verder wordt de single een enorme hit in vrijwel alle Europese landen, China, Japan, Nieuw-Zeeland en Australië. 'Heaven' blijkt een opstap te zijn voor zowel DJ Sammy als Do. De Duitser werkt samen met Mariah Carey en ook Bryan Adams roept zijn hulp in. 'On And On' verschijnt ook op single, onder de naam Yanou Feat. Do en wordt een dancehit in Europa.

Follow me

In 2006 komt het album Follow me uit. Do schnabbelt ondertussen flink door: zo verschijnt ze in de Playboy, lanceert ze een lingerie-lijn, en treedt ze onder andere op met het Metropole Orkest.

Nummers Do