Fragment

Eline heeft nieuwe tips voor series, films en theater

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Eline heeft nieuwe tips voor series, films en theater

Entertainmentdeskundige Eline de Ruig was afgelopen maandag bij de uitreiking van de Musical Awards met veel voorproefjes van nieuwe voorstellingen.

Video niet beschikbaar

De Hospita
Een nieuwe musical speciaal geschreven voor Simone Kleinsma. Zij viert dit jaar haar 65e verjaardag. De musical comedy De Hospita vertelt het verhaal van de flamboyante Madeleine Coutard (Kleinsma), een oud-revuester met vlijmscherpe humor. De musical neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw.
Musical De Hospita is begin 2024 te zien in de theaters door heel Nederland

The Passion Hemelvaart
Het verhaal van The Passion gaat door. Dit muzikale spektakel vertelt wat er gebeurt na Pasen. Jezus vraagt de discipelen om zijn werk voort te zetten: het is het ultieme verhaal over vertrouwen. Hoofdrollen zijn voor Marlijn Weerdenburg (Maria), Bertrie Wierenga (Maria Magdalena), Ferdi Stofmeel (Petrus) en Sinan Eroglu (Jezus).
The Passion Hemelvaart, donderdag 18 mei 2023 om 20:39 op NPO 1

Nick, Simon en Kees: Magical Mystery Tour
Nick, Simon en Kees duiken als documentairemakers in het leven van hun muzikale helden: The Beatles. Ze reizen hiervoor naar Liverpool: de plek waar Ringo Starr, George Harrison, Paul McCartney en John Lennon opgroeiden.
Magical Mystery Tour, vanaf 18 mei 2023 te zien om 21:27 op NPO 1

Het geheugenspel
Eén van de meest populaire bestsellers van de beroemde thrillerschrijvers Nicci French, nu verfilmd met o.a. Anna Drijver en Maarten Heijmans. Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht.
De film Het geheugenspel is nu te zien in de bioscoop