Het beste luisterboek van 2018

ontknoping in De MAX!

De winnaar van de Hebban Luisterboek Award 2018 is...

Trevor Noah - Kleurenblind (voorgelezen door Howard Komproe)!

Week in het zonnetje

Hebban organiseerde van woensdag 9 mei tot en met zaterdag 19 mei voor de tweede keer de Week van het Luisterboek. Het thema van 2018 is 'verhalen voor het leven'.

Verkiezing

De shortlist van de tweede editie van de Hebban Luisterboek Award gaf de breedte van Nederlandstalige luisterboeken mooi weer, met veel diversiteit in zowel voorlezers (twee schrijvers, een standup-comedian en twee acteurs) als genres (non-fictie, literaire romans en een klassieke jeugdroman).

De shortlist werd samengesteld op basis van de beoordelingen van een jury bestaande uit meer dan 100 liefhebbers van luisterboeken en werd vorige week bekendgemaakt: 

Trevor Noah - Kleurenblind (voorgelezen door Howard Komproe)
Carlos Ruiz Zafón - Het Labyrint Der Geesten (voorgelezen door Sander de Heer)
Sonja Barend - Je Ziet Mij Nooit Meer Terug
Arthur Japin - Kolja
Hector Malot - Alleen Op De Wereld (voorgelezen door Gijs Scholten van Asschat)

De ontknoping

In het eerste uur van De MAX! werd de winnaar van de Luisterboek Award 2018 bekendgemaakt. In de studio maakten Henkjan en Manuëla met Sander Verheijen en Soraya Vink de winnaar bekend: Howard Komproe nam de prijs in ontvangst:

Howard Komproe wint LuisterboekawardLaat een reactie achter
Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie0 reacties