Nieuw: extra wekelijkse podcast Andermans Veren

Presentator Kick van der Veer duikt exclusief voor deze extra podcast dieper in allerlei kleinkunst-thema’s en het werk van diverse artiesten.images/2020/09/Kick-radio-2020-2-Foto-Elvin-Boer.jpg


andermans veren podcast + speellijst

Seks en discriminatie

Presentator Kick van der Veer duikt exclusief voor deze extra podcast dieper in allerlei kleinkunst-thema’s en het werk van diverse artiesten. Zo komen onderwerpen als seks en discriminatie voorbij (die voor het radioprogramma wat minder geschikt zijn) en gaat Kick de grens over, op zoek naar de geschiedenis van de kleinkunst in Vlaanderen.

De aanleiding voor deze extra podcast heeft zijn oorsprong bij de trouwe luisteraars van Andermans Veren. Regelmatig hoort of leest Kick de opmerking “Wat jammer dat je radioprogramma maar een uurtje duurt!” Hiermee wordt het radioprogramma Andermans Veren bedoeld dat iedere zondagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur te beluisteren is bij AVROTROS op NPO Radio 5. Kick kan dat alleen maar beamen. “Ik ben blij dat ik nu aan die vraag kan voldoen. Bovendien vind ik het te gek om voor deze extra podcast dieper op de materie in te gaan!”

Iedere dinsdag vanaf 15 september verschijnt er een nieuwe aflevering online op het vaste podcastkanaal van Andermans Veren (te vinden in podcast-apps als Apple Podcast, Spotify, podcast.NPO.nl en via de website van NPO Radio 5). De serie trapte af met een bijzonder tweeluik over de vooroorlogse zanger/variété-artiest August de Laat.

(foto: AVROTROS - Elvin Boer)