Uitzending gemist
AVROTROS

Jan Paparazzi Show

  1. Gemiste uitzendingenchevron right
  2. Jan Paparazzi Show


Gepresenteerd door: Jan Paparazzi

Van maandag tot en met donderdag hoor je de Jan Paparazzi Show tussen 16.00 - 19.00 uur op Sterren NL Radio. Uiteraard met een karrevracht aan gezelligheid, klimaatneutrale kletsjes en veel Nederlandstalige muziek.

Nederpop Klassieker van de Dag
In de Nederpop Klassieker van de Dag hoor je iedere dag een Engelstalige plaat van een in Nederland geboren en getogen zanger, zangeres of groep. Voorwaarde is wel dat de plaat in de Top 40 heeft gestaan, maar je hoort ‘m nooit meer. Daarbij schuift Jan ook nog iedere dag een letter op in het alfabet. Zo hoor je dus The Cats, Dizzy Mans Band, Earth & Fire, Greenfield & Cook, enzovoort. Echte Nederpop klassiekers dus!

Half Zes Half Zacht
Iedere middag rond 17.40 uur hoor je een raar, opvallend, vergeten of geflopt Nederlandstalig plaatje, inclusief het verhaal achter het nummer. Op de Facebookpagina van Jan Paparazzi zie je welke plaat hij die dag behandelt en draait.

Over Jan
Jan Paparazzi is al ruim 20 jaar werkzaam in de entertainmentwereld. Hij presenteerde radioprogramma's bij diverse zenders en natuurlijk is hij bekend van het tv-programma Jensen!, waar hij op de bank zat met zijn onafscheidelijke rode strik.

Wil je een verzoekje indienen bij Jan Paparazzi? Stuur een appje naar de studio!