Uitzending gemist

Emilie Sleven

AVROTROS
  1. Gemiste uitzendingenchevron right
  2. Emilie Sleven


Gepresenteerd door: Emilie Sleven

Emilie Sleven is terug! Je hoort Emilie iedere werkdag tussen 12.00 - 15.00 uur en op zaterdag tussen 13.00 - 16.00 uur. 

Vijftig pop of een envelop

Op maandag, woensdag en vrijdag vallen er prijzen te winnen in de show van Emilie! In Vijftig Pop of een Envelop moet een luisteraar een vraag over muziek, actualiteit of algemeen beantwoorden. Bij een goed antwoord heeft de deelnemer een keuze tussen €50 of uit één van de honderd enveloppen. Wat er in de envelop zit? Dat weet je pas als je deze gekozen hebt. Dit kan een grote prijs zijn, maar ook een flop. Wil jij kandidaat worden in Vijftig Pop of een Envelop?  Mail dan naar 50pop@avrotros.nl met hierin:

  • je NAW-gegevens (voor het versturen van je prijs)
  • je 06-nummer (zodat je telefonisch mee kunt doen)
  • en vertel iets leuks over jezelf
Wie weet kiest Emilie jou dan uit en zit je binnenkort in haar show!

Emilies Roddeldoos
In Emilies Roddeldoos bespreekt Emilie alle roddels in showbizzland en checkt ze of de roddels ook echt waar zijn. Heb jij een roddel gehoord en wil je deze delen? Stuur dan een appje naar de studio via de Sterren NL App!

Sterren raden
Iedere dinsdag en donderdag spelen Chantal, Corné, Emilie en Jan het spel Sterren raden. De hele dag door hoor je een ingesproken zin van een artiest, maar één woord is weggelaten. Wat zegt de ster niet?Je maakt aan het eind van de dag kans op een Sterren NL DAB+ radio als je het goede antwoord geeft.