Naar homepage
07 jul. 2021Openluchtmuseum, Arnhem

Sterren Muziekfeest op het Plein 2021

foto: Woods Fotografie // Sterren NLfoto: Woods Fotografie // Sterren NL

Muziekfeest op het Plein 2021

Muziekfeest logo


We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! Voor het eerst in twee jaar tijd komt er een nieuwe editie van het Muziekfeest op het Plein! Dit jaar strijkt de tent neer op het binnenplein bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem en jij kunt erbij zijn!

Let op: dit is een Testen voor toegang-evenement!

Dit betekent dat je je vooraf aan het evenement (gratis!) moet laten testen en een digitaal coronatoegangsbewijs moet laten maken. Lees er meer over op deze pagina onder het kopje Testen voor toegang.

Informatie over het evenement

Op woensdag 7 juli zetten we de Muziekfeest-tent op het Entréeplein, achter de ingang van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Jan Smit zal net zoals alle andere jaren de presentatie op zich nemen. Uiteraard hebben we een bomvol programma voor je met de grootste artiesten van Nederlandse bodem die ook staan te trappelen om voor jullie op te treden.

Start ticketverkoop

Kun je niet wachten en wil jij als eerste tickets bemachtigen voor het Muziekfeest? De ticketverkoop gaat op 28 juni, 15.00 uur van start en is exclusief voor AVROTROS-leden. Ben je geen AVROTROS-lid? Dan kun je alsnog lid worden van AVROTROS voor €7,50 en tickets bestellen. Vanaf 1 juli, 12.00 uur start de reguliere ticketverkoop voor Muziekfeest op het Plein. Let op: op=op!

De tickets voor het Muziekfeest op het Plein bedragen €0,50 per ticket. Dit zijn de boekingskosten.

Koop je ticket voor het Muziekfeest op het Plein hier.


Let op: je toegangsticket voor Sterren Muziekfeest op het Plein is tevens je toegangsbewijs voor het museum. Je hoeft dus geen extra kaart voor het Nederlands Openluchtmuseum te kopen

Toegangsbeleid

Het Muziekfeest op het Plein is toegankelijk voor alle leeftijden.

Programma 7 juli 2021

18.00 - 20.00 uur: Deuren open
19.30 uur: Start opnames
23.30 uur: Einde opnames

Parkeren, adres en route

Het Nederlands Openluchtmuseum ligt aan de Hoeferlaan 4 in Arnhem. Het beschikt over een eigen parkeerterrein met plek voor ruim 600 auto's. Parkeerkaarten kosten €7,- en zijn verkrijgbaar bij de ticketautomaten & aan de kassa bij de ingang van het Nederlands Openluchtmuseum.

Ook met het openbaar vervoer is het museum goed bereikbaar:

Vanaf station Arnhem

-> Stadsbus 3 richting Burgers' Zoo / Openluchtmuseum
(+5 minuten lopen)

-> Stadsbus 8 richting Velp Ziekenhuis
(+4 minuten lopen)

Testen voor toegang

Stappenplan


Voor het bezoek aan het Muziekfeest op het Plein is een coronatoegangsbewijs nodig. Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1: Koop een toegangskaartje voor het Muziekfeest op het Plein (€0,50 per ticket, maximaal 8 tickets per boeker)

Je kunt hier een ticket kopen.

Stap 2: Maak een testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij 1 van de aangesloten testlocaties via Testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat u maximaal 40 uur voor uw bezoek bent getest. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden.

Stap 3: Laat u testen

Zorg dat u op tijd bij de testlocatie bent. Neem uw legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

Stap 4: Testuitslag

U ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.

Stap 5: Maak een coronatoegangsbewijs

-> Digitaal coronatoegangsbewijs
Download de CoronaCheck-app. U vindt de app in de Apple App Store of de Google Play Store. Bij de negatieve uitslag die u ontvangt via Testen voor toegang, zit een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is uw coronatoegangsbewijs.

-> Geen smartphone? Papieren coronatoegangsbewijs
Ga naar Coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij uw negatieve testuitslag heeft u ook een ophaalcode ontvangen. Deze ophaalcode vult u in. De website zet de testuitslag om in een QR-code. U kunt nu uw coronatoegangsbewijs met QR-code printen.

Stap 6: Bezoek

U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het evenement of activiteit scant de organisatie uw coronatoegangsbewijs. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat u ook uw ticket of toegangskaartje zien.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar Rijksoverheid.nl/testenvoortoegang of kijk naar onderstaande video.

Ben je al gevaccineerd?

Bij een volledige vaccinatie hoef je je niet te laten testen. Wel moet je je registreren via de CoronaCheck-app om de welbekende QR-code te krijgen. Let op: het is wel nodig om een toegangsticket te claimen.

Meer uitleg over Testen voor toegang

Line-up

Jan Smit

Jan Smit

Tino Martin

Tino Martin

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk

Jannes

Jannes

Frans Duijts

Frans Duijts

Wolter Kroes

Wolter Kroes

Django Wagner

Django Wagner

Danny de Munk

Danny de Munk

Sieneke

Sieneke

Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst