Presentator

Perry Kramps

  1. Presentatorenchevron right
  2. Perry Kramps
Je hoort Perry Kramps iedere vrijdag tussen 16.00 - 19.00 uur en in het weekend tussen 12.00 - 15.00 uur.

Passie voor de radio

Bij Perry begon de passie voor radio al op jonge leeftijd. Hij was 11 jaar en kreeg een FM-radio voor zijn verjaardag. Dag en (als het kon) 's nachts zat hij aan de radio gekluisterd. Vanaf toen wist hij het zeker; dat wil ik ook! Perry wil mensen vermaken via de radio en het liefst door heel Nederland. Nou Perry, dat is gelukt!


Eerste radio-baantje

Zijn eerste 'echte' radio klus was bij de lokale omroep van Baarn (BaarnFM). Hier had hij samen met een goede vriend een jongerenprogramma op vrijdagavond. Daarvandaan is Perry, via zijn stage bij RTV Utrecht, bij BingoFM terechtgekomen.


Ervaring

Bij BingoFM heeft Perry verschillende programma's gepresenteerd met als hoogtepunt het vrijdagavond programma 'Rondom de Dom' samen met Jason Bouman. Vervolgens heeft hij bij RADIONL het avondprogramma 'Dag in, dag uit' gepresenteerd. En vandaag de dag maakt hij iedere vrijdag tussen 14 en 18 uur en zaterdag en zondag tussen 12 en 15 uur met een brede glimlach zijn programma's op NPO Sterren NL.


Nederlandstalige muziek?

Nederlandstalige muziek maakt hem vrolijk en kan hem op bepaalde momenten ook echt raken. Hij is trots op onze eigen muziek en Perry is blij dat hij via de radio uitgebreid aandacht mag geven aan onze nationale trots.


Eigen favorieten

Ook als hij even niet op de radio te horen is, luistert hij het liefst naar Nederlandstalige muziek. Vaak luistert hij naar de nieuwe releases en staat het grootste deel van de dag Sterren NL Radio aan.


Guilty pleasure**

Perry heeft veel quilty pleasures, maar als hij er één moest kiezen, dan gaat hij voor Snollebollekes - Links Rechts. Hij zegt: "Heeeerlijk om na een lange dag werken in de auto de speakers op standje 10 te zetten en zo vals als een kraai mee te brullen!"*