Strijd om het Muziekfeest

Hoe gaat het met de deelnemers in de Strijd om het Muziekfeest?

foto: persfoto's
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe gaat het met de deelnemers in de Strijd om het Muziekfeest?

De Strijd om het Muziekfeest in nog altijd in volle gang. Maikel ten Voorde, Jessey Fields en Justen de Wildt zijn druk in de weer om de meeste stemmen voor zich te winnen. Hoe het drietal dat doet vertellen ze aan Emilie bij Muziekfeest in de Middag.

Maikel ten Voorde

Tijdens de eerste stemrondes bleef hij steken op de derde plek. Maikel had al gauw door dat er daarom drastisch iets moest veranderen. Door middel van social media riep hij zijn volgers massaal op tot stemmen. Dit wierp zijn vruchten af want inmiddels staat Maikel op de eerste plek! Maar daarmee is de Strijd nog niet gestreden, hij wordt namelijk op de voet gevolgd door Justen de Wildt. Zorg jij ervoor dat Maikel op de eerste plek blijft staan?

Fragment Maikel ten Voorde

Justen de Wildt

Hoewel Justin tijdens de eerste stemronde op de eerste plek belandde, is hij tijdens de laatste peiling geëindigd op de derde plek. Toch vertelt Justin dat hij kan rekenen op steun van Muziekfeest artiesten. Zowel Ammar als Django Wagner posten video's op Instagram waarin ze hun volgers oproepen om te stemmen op Justen. Zou het hem lukken om toch weer op de eerste plek te belanden?

Fragment Justen de Wildt

Jessey Fields

Voor de enige vrouw in deze wedstrijd is de Strijd nog lang niet gestreden. Hoewel zij op de derde plek staat, zet Jessey haar beste beentje voor om daar niet te blijven dansen in haar eentje. Door middel van Instagram posts roept Jessey haar volgers op om op haar te stemmen, maar ook in de buurt blijft het niet onbesproken. "Ik ben zelfs langs de deuren gegaan", vertelt Jessey vol enthousiasme aan Emilie. Help jij Jessey mee door te stemmen op haar liedje?

Fragment Jessey Fields