Social update

Tino Martin, Donnie en Kris Kross Amsterdam brengen single met deze legende uit

foto: Ben Houdijk // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Tino Martin, Donnie en Kris Kross Amsterdam brengen single met deze legende uit

Had jij dit verwacht?

Kris Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin lanceren een nieuwe zomersingle mét André Hazes sr.! De heren kunnen écht niet meer wachten op het lekkere weer en releasen daarom hun nieuwe track Zomer in m'n bol.

Zomer in m'n bol

Het is een remake van de top 10-hit 'Zomer' van André Hazes sr. uit 1991. Uiteraard is André ook op deze versie te horen. Het nummer is het anthem voor de aankomende editie van 'Holland zingt Hazes'.

Vanavond (uit m'n bol)

De heren hebben al bewezen een goede combinatie te zijn, want in 2022 brachten zij samen Vanavond (uit m'n bol) uit, die op maar liefst 48 miljoen streams kon rekenen. Kris Kross Amsterdam vindt het dan ook fantastisch dat ze nu weer samen de handen ineen slaan: “Dat wij groot fan zijn van de muziek van Hazes is al wel bekend. Daarom zijn we extra trots dat vandaag Zomer in m'n bol uitkomt en dat de originele vocals van André Hazes hierop te horen zijn. Dat we dit weer samen met Tino en Donnie gaan doen, is een één-tweetje."

Quote

We zijn extra trots dat vandaag 'Zomer in m'n bol' uitkomt en dat de originele vocals van André Hazes hierop te horen zijn

Kris Kross Amsterdam

Muziekfeest van het Jaar

In 2022 stonden Donnie en Tino op het Muziekfeest van het Jaar waar ze hun hit Vanavond (uit m'n bol) zongen voor het uitzinnige publiek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.