Social update

Donnie en Roxeanne Hazes gooien hun dakkie open

foto: singlehoes Dakkie open
  1. Nieuwschevron right
  2. Donnie en Roxeanne Hazes gooien hun dakkie open

Een onverwachte, maar wel bruisende samenwerking!

Dakkie open

Donnie en Roxeanne Hazes hebben hun creatieve krachten gebundeld om vandaag de wereld te trakteren op hun nieuwe single 'Dakkie open'. Deze release markeert tevens de laatste track van Donnie's dubbel platina album 'De Kibbelingsound' en kan zonder twijfel worden beschouwd als de spreekwoordelijke kers op de taart.

In zijn kenmerkende stijl roept Donnie op zijn geheel eigen wijze op: "Lieve mensies gooi dat dakkie open! De vakanties zijn dan misschien voorbij maar ook in de weekenden kan je nog mee richting Parijs voor een crème brulee. Ja, óf naar de AFAS natuurlijk op 23 september!"

Roxeanne Hazes: “Rond ons vorige liedje ontstond gelijk een leuke klik met Donnie. Ik denk dat we op veel vlakken op dezelfde manier naar de wereld kijken en dat zorgt gewoon voor de leukste en gezelligste samenwerkingen. Voor dit liedje gingen we naar de producer van mijn debuutalbum, Arno Krabman. Dus dan voelt zo’n samenwerking natuurlijk al helemaal als thuiskomen.”

Quote

Ik denk dat we op veel vlakken op dezelfde manier naar de wereld kijken en dat zorgt gewoon voor de leukste en gezelligste samenwerkingen.

Roxeanne Hazes over haar samenwerking met Donnie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AFAS LIVE

Op 23 september staat Donnie op zijn eigen show in de iconische AFAS LIVE! Hij zal daar een spectaculair optreden geven waarin onder andere de nummers van zijn geliefde album 'De Kibbelingsound' te horen zullen zijn.