Social update

Tino Martin brengt Marco Borsato-nummer opnieuw uit

foto: Ben Houdijk // Sterren NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Tino Martin brengt Marco Borsato-nummer opnieuw uit

Ter ere van de lancering van zijn nieuwe live-album brengt Tino Martin deze week het door hem zeer geliefde nummer Alles kwijt uit.

Gente di mare

Alles kwijt is een Nederlandse bewerking van het Italiaanse nummer ‘Gente di mare’ dat op het Eurovisie Songfestival in 1987 werd vertolkt door het duo Tozzi en Raf”. Het nummer Alles kwijt werd in 1994 vertaald en opgenomen door Marco Borsato.

Onderweg naar jou

De single ‘Alles Kwijt’ is een voorproefje van de release van het live-album van de tour Onderweg naar jou waarmee Tino Martin in 2022/2023 het publiek in de Nederlandse theaters in vervoering bracht. Het gehele live-album Onderweg naar jou is vanaf 7 juli te beluisteren. Het optreden van Tino Martin in Koninklijk theater Carré in februari 2023 is ook opgenomen voor televisie en zal door RTL4 worden uitgezonden op 8 juli om 21:45 uur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Documentaire

Op 8 juli verschijnt er ook nog een documentaire van Tino Martin op Videoland. Daarover zegt de zanger onder meer: “Ruim een jaar heb ik me laten volgen en heb ik samen met de makers van de documentaire een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van mijn leven proberen te geven. Alles komt voorbij, hoogte-maar ook dieptepunten.”