Social update

Martin Sifoy brengt zijn 'Leven zonder jou' opnieuw uit

foto: Facebook/ Martin Sifoy
  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Sifoy brengt zijn 'Leven zonder jou' opnieuw uit

'Leven zonder jou' van Martin Sifoy kwam uit in 2007. Sindskort geniet het nummer een soort tweede leven, het wordt weer vaker gedraaid op de radio. Aanstaande vrijdag is Martin Sifoy te gast bij Marcel in de Morgen vanwege de 2.0 versie die vrijdag uitkomt.

Marcel's platenkoffer

Het nummer kwam in 2007 uit. Onze DJ Marcel de Vries draaide het nummer sindsdien mondjesmaat op de radio. Zo is het nummer eigenlijk op de radio gebleven in alle jaren.

Marcel heeft het nummer in zijn platenkoffer meegenomen naar Sterren NL en zo was het nummer ook af en toe bij Sterren NL te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan Paparazzi

Jan Paparazzi hoorde het nummer een maand of drie geleden bij Marcel in de Morgen. Jan dacht gelijk bij zichzelf wat een goede plaat is dit.

Jan bleef met het nummer in zijn hoofd zitten en besloot platenbaas van Cornelis Music Robby Langendorff te contacteren over het nummer. Langendorff heeft uiteindelijk contact gezocht met Martin Sifoy en dit heeft geresulteerd in een platencontract voor Martin Sifoy.

2.0 versie van 'Leven zonder jou'

Martin Sifoy is uiteindelijk samen met Manfred Jongenelis de studio in gegaan. Op deze manier is de 2.0 versie van 'Leven zonder jou' tot stand gekomen.

Het origineel uit 2007 is in een nieuw jasje gestoken. Martin Sifoy is vrijdagochtend te gast bij Marcel in de Morgen voor de primeur van de 2.0 versie.